Wątek zamknięty
[#1] Workbench 1.3 Extras 1.3
Witam.

Mam prośbę, czy ktoś z Was nie zechciałby przesłać mi dyskietki z Workbenchem 1.3 oraz Extras 1.3 (nagrane na dyskietkach)?

Padły mi moje dyskietki, a na allegro jakoś nie ma....

Jestem z Żor (40km od Katowic) OK
[#2] Re: Workbench 1.3 Extras 1.3

@mjd, post #1

Oj, coz za niespostrzegawczosc. Ominal cie "Pierwszy Zlot Wesolego Pierozka", ktory odbyl sie wlasnie w Żorach - http://www.ppa.pl/graffiti/index.php?kategoria=63&podkategoria=240
[#3] Re: Workbench 1.3 Extras 1.3

@mjd, post #1

Hmmm.... Zwyczajowo robię taką operację za 1PLN od dysku (żeby ktoś=żona nie powiedział, że robię coś za darmo). Chcesz to daj znać!
[#4] Re: Workbench 1.3 Extras 1.3

@*y, post #3

jak rozumiem odprowadzasz tez z tego tytulu podatek, czy mamy moze zwyczajowo zapytac US czy im sie nie nudzi akurat? :>
[#5] Re: Workbench 1.3 Extras 1.3

@Valwit, post #4

Zapytaj! US w Siemianowicach Śląskich.
[#6] Re: Workbench 1.3 Extras 1.3

@mjd, post #1

skoro masz oryginalne dyskietki, które się popsuły, równie dobrze możesz ściągnąć ich obrazy z neta. A system na dysku zainstalowac montując dysk pod (win)UAE

Chyba, że chcesz je po prostu mieć.

Swoją drogą, nie da się na pececie nagrać adf na dyskietce HD z zalepioną dziurą? Stacja DD Amigowa powinna taką dyskietkę odczytać, chodź wiem, że z racji gęstości byłby na niej problem z zapisem.

Sprawa 2, przeróbka stacji HD pctowej na Amigową też chyba jest możliwa?
Wiem, że można zrobić taśmę, ale ja mam rom 3.1, z którym podobno nie działają dyskietki ndos

[#7] Re: Workbench 1.3 Extras 1.3

@Bagheera, post #6

Przerobić można bez problemu. A ja mam rom3.1 i jakoś dyski ndos działają. Problem jest w A1200Escomu których stacje troszkę budową się różniły. NIech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę
[#8] Re: Workbench 1.3 Extras 1.3

@Bagheera, post #6

na pc nagrasz 720 kb a na ami 880kb wiec sie nie zmiesci dyskietka z systemem:). Skad pomysl ze 3.1 nie lyka dyskietek ndos?

[#9] Re: Workbench 1.3 Extras 1.3

@mjd, post #1

Jak co to ja jestem z Żor, mozna sie ugadac, ale to na priv

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem