[#1] Amiga CD32
Witam! Mam mały problem z CD32. Dotyczy on wgrywania płyt. Nie za każdym razem się wczytują, czasami nawet płytka nie zaczyna się w ogóle kręcić. Pomaga jeśli docisnę górną część pokrywy cd-romu (nad napisem 32bit)jakimś przedmiotem. No i pytanie! Czy mogę ten defekt w jakiś sposób zlikwidować??
Pozdrawiam!

[#2] Re: Amiga CD32

@Flynn, post #1

Podejrzewam ze plastik ktory tworzy zaslepke (ten szpikulec) sie nadlamal sproboj go w jakis sposob oblookac i ewentualnie przedluzyc - pogrubic. Pozdro

[#3] Re: Amiga CD32

@deejayremix, post #2

Ja mam to samo i się przyzwyczaiłem. Pojawiło się to, gdy wymieniłem napęd w CD32. Podejrzewam, ze po prostu nie dokręciłem do końca śrubek, ale bałem się, że zerwę gwinty. I tak zostało...

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem