[#1] Dysk 30 GB i nie wiem jak
Czołem

Trzeci mail z serii jak to zrobić...
Posadziłem wczoraj os 3.1, założyłem partycję jakieś 3GB a potem wrzuciłem 3.5 a za chwilę 3.9.
I dupa - widzi mi nadal do jakichś 8 GB dysk a reszty nie. Parametry dysku wykrył poprawnie.
Jak założyć dalej partycje?

[#2] Re: Dysk 30 GB i nie wiem jak

@Rembrand, post #1

Zainstaluj na partycji 3GB OS3.1 ze sterami do CDRomu. Następnie stwórz dyskietkę Emergency. Odpal z niej Ami i powinieneś widzieć już cały dysk w toolbox (będziesz miał poprawione scsi.device). Nie wiem o co chodzi z OS3,5. W ogóle go nie instaluj, tylko wybieraj z OS3.9 tworzenie emergency i potem instalacja OS3.9. OS3.5 podaruj komuś pod choinkę. :)
Powodzenia.

[#3] Re: Dysk 30 GB i nie wiem jak

@Rembrand, post #1

nie instaluj 3.5 tylko do razu 3.9
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem