[#1] Amiga 600 z A630 - jaka wersja plyty?
Jakie macie doswiadczenia z takim konfigiem: Amiga 600 z karta 030?
wiem ze sa wielkie problemy z najpopularniejsza rev 1.3, a za najlepsza uchodzi stara rev 1.1, ale jak sie ma sprawa z innymi rev`sami (1.5, 2b, 2d)? macie jakies doswiadczenia w tym temacie?
[#2] Re: Amiga 600 z A630 - jaka wersja plyty?

@prart, post #1

Nie wiem jaką miałem płytę A600, ale była z kicskstartem 2.05, czyli obsługiwała HD. Z kartą M-Tec 630 pracowała doskonale. Nie gryzła się z pamięcią Chip 2 MB, HD oraz Cd. Na pokładzie posiadała pamięć 8 MB. Nie było żadnych problemów.

[#3] Re: Amiga 600 z A630 - jaka wersja plyty?

@Pero, post #2

skoro nie wiesz jaka to byla wersja plyty, to nie wiele mi na informacja pomoze. ale dzieki za odpowiedz.

ps - masz jeszcze ta karte?
[#4] Re: Amiga 600 z A630 - jaka wersja plyty?

@prart, post #3

[#5] Re: Amiga 600 z A630 - jaka wersja plyty?

@prart, post #3

Karty nie mam od lat 9-10...
podałem Ci tylko informację o samej karcie...

[#6] Re: Amiga 600 z A630 - jaka wersja plyty?

@ted, post #4

znam te strone, kieruje sie m.in. wlasnie nia przy zakupach.
wg jej autora:
1.1 i 1.5 dzialaja,
1.3 nie dziala
2b i 2d sa niewiadoma.
[#7] Re: Amiga 600 z A630 - jaka wersja plyty?

@prart, post #1

u mnie na 1.5 działa bezproblemu...

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem