[#1] ibrowse i zapisywanie sesji
Witam, jest jakis plugin, czy jakas opcja zeby dalo sie zapisac sesje? (czyli ze jak mam pootwierane zakladki, to po otwarciu na nowo ibrowsa otwarly mi sie te same)

Ostatnia modyfikacja: 26.08.2008 20:13:54
[#2] Re: ibrowse i zapisywanie sesji

@Banderas, post #1

Oczywiście, że można tylko nic na skróty.
Robisz stronkę w htmlu łaujesz ją jako startową a z niej otwierasz w innych zakładkach interesujące Cię adresy.

[#3] Re: ibrowse i zapisywanie sesji

@11MASTEr, post #2

Moze zle sie wyrazilem, chodzilo mi o to jak jest np w firefoxie czy operze, ze buszuje sobie po necie, pootwieram sobie zakladki z roznych stron i przyjdzie mi wylaczyc kompa, a chce zeby to co udalo mi sie znalesc nie stracilo sie jak wylacze przeglarke (nie chce mi sie wszystkiego dodawac do ulubionych). Kurde nie wiem jak to lepiej wytlumaczyc.

Ostatnia modyfikacja: 26.08.2008 22:33:48
[#4] Re: ibrowse i zapisywanie sesji

@Banderas, post #3

Właściwie... gdyby zaprząc do tego Contact Managera i ARexxa to czemu nie...
Trzeba by stworzyć skrypt Reksia, który co jakiś czas zapisywałby wszystkie adresy z aktualnie otwartych zakładek w ContactManagerze. Żeby kontynuować sesję wystarczyłoby zaznaczyć wszystkie zapisane w taki sposób zakładki w CM i kliknąć na przycisku Wyślij do przeglądarki.
ContactManager jest tu:
http://aminet.net/comm/misc/CManager.lha
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem