[#1] zasilanie A1200D BlizzPPC+BVISION, 256MB RAM, HDD 2,5
może jako rodzaj oferty powinno to leżeć w dziale giełda ale tu pewnie większe grono osób dostrzeże - jak w temacie: A1200D BlizzPPC+BVISION, 256MB RAM, HDD 2,5" 80GB, scandoubler wewn., CDRW slimm czy ktoś podejmie się może przerobienia zasilania w A1200D tak żeby wszystko to wymienione dobrze chodziło?

Ostatnia modyfikacja: 09.09.2008 09:20:31
[#2] Re: zasilanie A1200D BlizzPPC+BVISION, 256MB RAM, HDD 2,5

@zangief, post #1

jak masz zasilacz mocniejszy niz ten oryginalny to musi chodzic, mnie taki zestaw podobny chodzi super stabilnie bez przerabiania zasilania, nawet nie wiem o co chodzi z tym przerabianiem?

[#3] Re: zasilanie A1200D BlizzPPC+BVISION, 256MB RAM, HDD 2,5

@zangief, post #1

Wepnij wtyczkę od zasilania fdd (zasilacz) w miejsce z którego pobierała stacja fdd na płycie głównej.
Wszystkie wentylatorki itp. podłaczaj bezpośrednio do zasilacza.

[#4] Re: zasilanie A1200D BlizzPPC+BVISION, 256MB RAM, HDD 2,5

@11MASTEr, post #3

> Wepnij wtyczkę od zasilania fdd (zasilacz) w miejsce z którego pobierała stacja fdd na płycie głównej.

nie polecam tego robic.

> Wszystkie wentylatorki itp. podłaczaj bezpośrednio do zasilacza.

no i jeszcze dyski.

[#5] Re: zasilanie A1200D BlizzPPC+BVISION, 256MB RAM, HDD 2,5

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #4

] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [ napisał(a):

> > Wepnij wtyczkę od zasilania fdd (zasilacz) w miejsce z
> którego pobierała stacja fdd na płycie głównej.
>
> nie polecam tego robic.

A to czemu? To chyba podstawowa sprawa w wypadku A1200 zwłaszcza z kartą 040...

[#6] Re: zasilanie A1200D BlizzPPC+BVISION, 256MB RAM, HDD 2,5

@OSH, post #5

W instrukcji do grexa z tego co pamietam bylo ostrzezenie zeby tego pod zadnym pozorem nie robic:). Przy wszystkich innych konfigach stosowalem i nic sie nie stalo.

[#7] Re: zasilanie A1200D BlizzPPC+BVISION, 256MB RAM, HDD 2,5

@OSH, post #5

> A to czemu? To chyba podstawowa sprawa w wypadku A1200 zwłaszcza z kartą 040...

ja przez to mialem zwisy, ktorych wczesniej nie mialem,
zreszta tego to nawet Elbox nie zaleca robic. mam 040.

Ostatnia modyfikacja: 10.09.2008 15:56:25
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem