[#1] Poszukiwanie - Amiga SYS 3 Plus AGA
Witam
Wie ktoś może gdzie pobrać lub może ktoś jeszcze posiada pakiet Amiga Sys 3 Plus AGA ???? Na stronie pakietu pobrać mozna tylko aktualną wersję 4 jednak mi zależy na 3 , a tej nigdzie nie mogę znaleźć :(

[#2] Re: Poszukiwanie - Amiga SYS 3 Plus AGA

@Logan, post #1

Mam AmigaSYS 3 Plus AGA. W razie, gdybyś nie znalazł to daj znać - wrzucę na mój serwer.

EDIT: Dodatek do niego (AmigaSYS 3 Plus Revolution) też mam.

Ostatnia modyfikacja: 16.11.2008 18:37:31
[#3] Re: Poszukiwanie - Amiga SYS 3 Plus AGA

@APC74, post #2

Jeżeli mógłbyś wrzucić obydwa byłbym bardzo wdzięczny, przekopałem całe google i znajduje tylko newsy o premierze "trójki" oraz info o pobraniu "czwórki"

Z góry dzięki :)

[#4] Re: Poszukiwanie - Amiga SYS 3 Plus AGA

@Logan, post #3

Ok. Trochę to trwało (ach te moje Wi-Fi... :( ) ale już jest do pobrania tu:

AmigaSYS 3 Plus AGA (LZX 26,8MB)

AmigaSYS 3 Plus Revolution (ZIP 69MB)
[#5] Re: Poszukiwanie - Amiga SYS 3 Plus AGA

@APC74, post #2

Revolution? Nie widzialem tego na ich stronach, czym to sie rozni od zwyklego AmigaSYS 3/4 ?

[#6] Re: Poszukiwanie - Amiga SYS 3 Plus AGA

@Bagheera, post #5

Pewnie tym że wprowadza jakąś rewolucje :]

[#7] Re: Poszukiwanie - Amiga SYS 3 Plus AGA

@Bagheera, post #5

Revolution to jest DODATEK do AmigaSYS zawierający grę Beneath a Steel Sky + konfig do WinUAE, pozwalający wygodnie grać w tą grę. Czy coś jeszcze oprócz tej gry - nie pamiętam.
[#8] Re: Poszukiwanie - Amiga SYS 3 Plus AGA

@APC74, post #7

Może ktoś podać działające linki, bo nigdzie nie moge znaleźć wersji 3plus.
Dzięki.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem