[#1] AHI ppc?
Cześć.

Generalnie nie mogę odnaleźć informacji czy jest AHI dla PPC? Instaluje AHI 5.7 z płyty elbox (Mediator Multimedia CD) wersję ppc (68k działa) i klapa. Preferencje AHI twierdzą, że nie ma ahi.device v4. Przy wersji AHI 6.x równiez to samo. Tak więc jest wersja ppc czy niestety mogę użyć tylko 68k? Acha, AmigaOS3.9.
[#2] Re: AHI ppc?

@radzik, post #1

O ile nic się nie zmieniło przez ostatnie lata, AHI PPC istnieje - ale nie obsługuje ani WarpOSa ani PowerUP (był problem z przerwaniami, czy jakoś tak), jedynie AmigaOS 4 i MorphOS. Więc na AOS 3.9 wersji PPC nie uruchomisz.
[#3] Re: AHI ppc?

@APC74, post #2

Dokładnie tak!

[#4] Re: AHI ppc?

@radzik, post #1

jest wersja beta na PPC dla AOS3.x + PowerUP i dziala na Pauli.

Ostatnia modyfikacja: 18.12.2008 12:52:40
[#5] Re: AHI ppc?

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #4

Skolman podziel się wrażeniami odnośnie AHI pod PUPa. Skąd te kompilację można zdobyc? Działa pod ppclibemu??

[#6] Re: AHI ppc?

@Lokaty, post #5

na jakiejs amigowej plycie sa rozne kompilacje albo MACD albo ACS. na emulacji sypie sie.

[#7] Re: AHI ppc?

@Lokaty, post #5

ja się mogę podzielić bo korzystałem

jest wersja na powerupa, nalezy zrobic oddzielny s-s i wtedy pięknie dziala. jej probleme jest to ze sie wiesza gdy jest inny program pod ppc uruchomiony wiec min. po to oddzielny s-s.

dziala szybko, 32 kanały miksowało bez zająknięc

[#8] Re: AHI ppc?

@rzookol, post #7

Czy istnieje opcja, żeby ktoś podesłał takie ahi beta na maila? Oczywiście jeśli to legalne.
[#9] Re: AHI ppc?

@radzik, post #8

to juz lepiej odpal mosa 0.4. ahi jak i mui 3.9 i innych natywnych dla mos 0.4 nie ma w archiwum, ale mam na dysku, wiec jak ktos juz odpali tego mosa to mu podesle.

www.pegasosforum.de/dload.php?action=category&cat_id=54

[#10] Re: AHI ppc?

@radzik, post #8

oj, teraz tego nie mam, to bylo 6 lat temu :)
powinien byc gdzies na sieci i na pewno bedzie legalny, o to obaw nie ma

[#11] Re: AHI ppc?

@radzik, post #8

http://www.lysator.liu.se/ahi/v4-site/files/ahi/beta/Obsolete/

jedno z tych archiwów

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem