[#1] Poszukuję współpracowników do projektu "AmigaXXI".
Cześć.
Poszukuję współpracowników do projektu elektronicznego czasopisma o Amidze - gry, sprzęt, konfiguracja itp.

Na odpowiedzi czekam na forum oraz pod emailem:

krzysztof.guranowski@wp.pl

Przy okazji Szczęśliwych i Radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szampańskiego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku.

KG
[#2] Re: Poszukuję współpracowników do projektu "AmigaXXI".

@Krzysztof Guranowski, post #1

Czesć a w jakich dziedzinach poszukujesz ludzi?
[#3] Re: Poszukujć współpracowników do projektu "AmigaXXI".

A co potrzeba i w jaki sposób?

[#4] Re: Poszukuję współpracowników do projektu "AmigaXXI".

@Mleko, post #2

wnioskujac na podstawie poprzednicj postow to we wszystkich :))
[#5] Re: Poszukujć współpracowników do projektu "AmigaXXI".

@Arbuz, post #3

wiecej konkretow..)
[#6] Re: Poszukuję współpracowników do projektu "AmigaXXI".

spoko ja się zgłaszam tylko jak to ma być
połowa aktywnych amigowców w Polsce pisze, połowa czyta a potem się zamieniają
a tak na poważnie to mogę coś tam skrobnąć tylko napisz na jaki temat
[#7] Re: Poszukuję współpracowników do projektu "AmigaXXI".

He, he... Do PPA ledwie garstka osób pisze, a tych chcesz kogoś do elektronicznego czasopisma?
[#8] Re: Poszukuję współpracowników do projektu "AmigaXXI".

@Mleko, post #2

Prace nad projektem rozpoczęły się więc poszukuję współpracowników do tworzenia AMIGA XXI, do takich działów jak:

=> News

=> Sprzęt

=> Programy

=> Gry

=> Porady

=> TOP5: Gry

=> TOP5: Programy

Moja strona WWW:

http://amixiiproject.webpark.pl/
[#9] Re: Poszukuję współpracowników do projektu "AmigaXXI".

@mailman, post #7

Prace nad projektem rozpoczęły się więc poszukuję współpracowników do tworzenia AMIGA XXI, do takich działów jak:

=> News

=> Sprzęt

=> Programy

=> Gry

=> Porady

Moja strona WWW:

[#10] Re: Poszukuję współpracowników do projektu "AmigaXXI".

@rzookol, post #6

=> News

=> Sprzęt

=> Programy

=> Gry

=> Porady

Moja strona WWW:

[#11] Re: Poszukujć współpracowników do projektu "AmigaXXI".

@MrT, post #5

=> News

=> Sprzęt

=> Programy

=> Gry

=> Porady

Moja strona WWW:

[#12] Re: Poszukuję współpracowników do projektu "AmigaXXI".

Kolega chyba zbytnio nie przemyslal swojego projektu. Amigowy rynek jest bardzo maly i aktualnie nie warto brac sie za jakikolwiek nowy portal/zin nie majac odpowiedniego zaplecza. Dopiero szukasz wspolpracowanikow, ktorzy by za darmo poswiecali swoj czas, blizej nie okreslonemu celowi. Okres co Ty bys robil - czy tylko byl bys "redaktorem" od zbierania materialu, konwercenia do PDF i "robienia" strony w DreamWeaverze? Pokaz ze cos SAM potrafisz. Co prawda sa jeszcze amigowcy ktorzy z checia poswiecaja swoj czas dla Amigi, ale Ci juz maja pod dostatkiem roboty. Na przestrzeni ostatnich paru lat bylo wielu takich ktorzy mieli na poczatku wielkie chceci zrobic cos nowego, cos duzego ale z czasem na tych checiach sie skonczylo. Ba, nawet mieli juz sporo opracowanych materialow, ale szybko ich slomiany zapal ustygl. Co wiecej, nie widze sensu na powstanie tego co okraslasz "AmigaXXI", poniewaz PPA zawiera te informacje ktore mialbys umieszczac w swoim projekcie.
Jesli potrafisz i chcesz zrobic cos dla Amigi, czy dla amigowcow - wesprzyj ktorys z istniejacych projektow (np. PPA). Mozliwosci jest naprawdę wiele, tylko pokaz ze cos SAM potrafisz.
[#13] Re: Poszukujć współpracowników do projektu "AmigaXXI".

@Krzysztof Guranowski, post #9

Wam takie wrażenie że kolega się powtarza Może to dlatego że mnie Matrix więzi

[#14] Re: Poszukuję współpracowników do projektu "AmigaXXI".

@Krzysztof Guranowski, post #10

Krzysztof Guranowski napisał: > Moja strona WWW: > > http://amixiiproject.webpark.pl/ Proponuję zacząć pracę od tej strony i zmienić kodowanie z Windows1250 na ISO-8859-2 !!! Strona będzie bardziej czytelna w Amigowych przeglądarkach. Chyba, że ma być czytana wyłącznie pod Windows ? To proponuję od razu Unicode :) Nie wiem po co Admin dał takie wielkie ogłoszenie o kodowaniu znaków w sieci, skoro i tak niewiele osób to czyta ? :( A jakie kodowanie będzie w PDF ?

[#15] Re: Poszukuję współpracowników do projektu "AmigaXXI".

@reactor, post #12

Albo ja jestem pierd... albo autor tematu sie powtarza? Jesli AmigaXXI bylo by przedsiewzieciem w formie czasopisma ktore by mozna bylo kupic w kiosku to ja codziennie moge cos pisac ale jesli jest to cos na wzor PPA to watpie czy ktokolwiek ci cos tam popisze
[#16] Re: Poszukuję współpracowników do projektu

@sordan, post #15

Jesli AmigaXXI bylo by przedsiewzieciem w formie czasopisma ktore by mozna bylo kupic w kiosku to ja codziennie moge cos pisac ale jesli jest to cos na wzor PPA to watpie czy ktokolwiek ci cos tam popisze

Dziwne podejście... uzależnianie wspierania środowiska przez pisanie artykułów od tzw. "wierszówki" czy innego zasięgu informacji?
Chyba, że o coś innego chodzi.

Troche dziwnie się poczułem czytając ale jesli jest to cos na wzor PPA to watpie czy ktokolwiek ci cos tam popisze...
Mniemam iż chodzi Ci o stworzenie tak zwanej "konkurencji". W takim przypadku faktycznie trudno by było kogoś znaleźć do pomocy.

[#17] Re: Poszukuję współpracowników do projektu "AmigaXXI".

Nie jestem zdrajcą, ale mogę trochę pisać, tylko o czym? Mam 14 lat i ami 1200 z 4mb fast ramu, dyskiem twardym i systemem 3.1. Czy mogę w czymś pomóc?
[#18] Re: Poszukuję współpracowników do projektu "AmigaXXI".

@Michal, post #17

... http://amixiiproject.webpark.pl/ nie dziala juz...
Speszyliscie czlowieka z zapalem do pracy.
Moze holding AmigaXXI i PPA ??

[#19] Re: Poszukuję współpracowników do projektu "AmigaXXI".

@Marcin, post #18

Przepraszam, że moja strona internetowa jest nie dostępna ale mam kłopoty z dostawcą miejsca na stronę internetową.

Jak najszybciej ją ponownie uruchomię.

Jeśli wiecie, który z usługodawców daje dużo miejsca na darmową stronę WWW?

KG
[#20] Re: Poszukuję współpracowników do projektu "AmigaXXI".

@el, post #14

W koncu ktos sie na temat wypowiedzial...

:)))
[#21] Re: Poszukujć współpracowników do projektu "AmigaXXI".

@Arbuz, post #13

To nie wrazenie, to fakt. :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem