[#1] Frying Pan
Czy może ktoś wie coś na temat rejestracji tego programu w Polsce. Nie mogę trafić nigdzie na polską stronę tego poniekąd polskiego programu.
Pozdrawiam

[#2] Re: Frying Pan

@Arbuz, post #1

Napisz meila do autora.Przeciez to jest polski program wiec nie powinno byc problemu.
W starszych wersjach był nawet podany adres meila.Poczytaj dokładniej dokumentacje.jesli w nowszych wersjach nie bedzie to podeśle adres ze starszej.
Pozdrawiam.
[#3] Re: Frying Pan

@DjThunder, post #2

Jakbyś mógł to podeślij
THX

[#4] Re: Frying Pan

@Arbuz, post #1

A tutaj szukałeś? Nie jest co prawda po polsku, ale namiary na autora jak i sposób rejestracji są podane.
[#5] Re: Frying Pan

@mailman, post #4

Właśnie chodzi o to że szukałem a maile nie dochodzą

[#6] Re: Frying Pan

@Arbuz, post #5

Tomasz Wiszkowski
oto meil z wersji 0.01e.
Kiedyś na niego pisałem i działał.Nie wiem jak teraz.
[#7] Re: Frying Pan

@Arbuz, post #5

Pisz na adres Dariusza Brzozowskiego (tryper@...). Z tą osobą jest prościej się skontaktować.
[#8] Re: Frying Pan

@mailman, post #7

spróbuj też zasemesować do Tomka Wiszkowskiego.
502-149-872

poza tym ja też mam pytanie do wszystkich: czy ktoś już zarejestrował i używa FP? Jak wrażenia? Szczególnie chodzi mi o wypalanie AUDIO bo
niezarejestrowany FP 0.3.1 nie pali AUDIO.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem