@Dark_luke,
post #6
Dark_luke napisał(a):
> A czy coś takiego IBM 4 MB IC DRAM CARD.
> http://brigarelectronics.com/mm5/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=BE&Product_Code=8186822&Category_Code=COMPUTER
> Zamiast Sram jest Dram.
No właśnie ludki, czy ktoś z Was ma może tę kartę co powyżej na linku widać? Jakby to z A600 działało to ja był bym kontent, cena przyzwoicie niska, zamówiło by się może i kilka zespołowo jakby się kto skusił. Ja właśnie taki konfiq A600 2MB chip + 4MB PCMCIA + jakiś HD (nie wiele mi trzeba) uważam za docelowy. Przydało by się więc info, czy owa karta będzie jako ram działać.
Tak przy okazji szykowania Ami 600 w ostatni weekend (obudowę wyszorowałem szczoteczka i płynem do mycia naczyń w wannie - jest jak nowa - no może poza zapachem, bo pachnie cytrynowym Ludwqiem :) ) i po złożeniu z równie wyszorowaną (tyle, że nie na tak mokro) klawiaturą, zacząłem sobie klikać w niepodłączoną Ami i dochodze do wniosku, że qęsiej skórki dostaję - jak się fajnie ten "click" klawiatury amiowej robi (czy to nie aby jakies fun - zboczenie). Cholercia, muszę sobie to na stałe na moim ciasnym biurku jakoś zrobic (po to kompletuję tę A600 właśnie), będę na ami pisał teksty... niesamowity skok kawisza, to jest to... Przypominaja się czasy miłeo pisania pracy dyplomowej na A500 w '91 roku, czy artków to Taboo... A mam dzieś Oryinalny Ami Tekst Pro, więc już się doczekać nie moqę druiej klawiatury obok pieca.. :D