[#1] To znow ja
No dobra zrobilem jak mi radziliscie tylko teraz juz przy rozpakowaniu wywala komunikat Please insert volume.....tu miejsce zrodlowe archiwum...in any drive. Z gory dziekuje.
[#2] Re: To znow ja

@DEAD, post #1

Ale mozesz napisac o co Ci konkretnie chodzi? Wtedy latwiej bedzie o pomoc.
[#3] Re: To znow ja

@reactor, post #2

No wiesz jestem poczatkujacy i nie wiedzialem jak rozpakowywac archiwa pod workbench. Napisano mi zeby jakis tam plik lha.run zgrac do katalogu C. Zrobilem tak i teraz gdy probuje rozpakowac cos, spod shela pojawia s to co napisalem wyzej
[#4] Re: To znow ja

@DEAD, post #3

Powinienes dalej kontynuowac watek w ktorym Ci to doradzano, bo w teraz nie wiem co wczesniej poczyniles. Wskaz mi Twoj poprzedni temat,
[#5] Re: To znow ja

@reactor, post #4

Mniejsza z tym, jutro pojde juz z tym problemem do kumpla. Ale tobie rowniez wielkie dzieki
[#6] Re: To znow ja

@DEAD, post #5

Nie bądź taki kolego. Zaciekawiłeś mnie o cóź chodzi? Chętnie na forum pomożemy ale jak kolega reactor nadmienił brak danych jest, brak danych(syntax error)

[#7] Re: To znow ja

@Arbuz, post #6

syntax error to blad skladni...
[#8] Re: To znow ja

@KAM_, post #7

uwielbiam ten komunikat w basicC64 :)

a co do lha to moze latwiej bedzie sciagnac z aminetu guiarc lub jakiekolwiek inne gui

albo wpisac "lha ?"
[#9] Re: To znow ja

@KAM_, post #7

uwielbiam ten komunikat w basicC64 :)

a co do lha to moze latwiej bedzie sciagnac z aminetu guiarc lub jakiekolwiek inne gui

albo wpisac "lha ?"
[#10] Re: To znow ja

@Andrzej Drozd, post #9

Żeby rozpakowywać archiwa .lha musisz mieć w katalogu C program LHA. Gdy to już będziesz miał w C, to możesz używać Shella lub programów jak: FileMaster, GuiArc i innych.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem