[#1] BlizKick w A4000 z KS 3.0
Przede wszystkim wszystkiego najlepszego w Nowym 2004 Roku.
Mam pytanie: Z jakimi kartami procesorowymi do A4000D można zastosować BlizKick z Romem 3.1. Mam karte GVP ...40/40 i niestety nie moge dobrać odpowiedniego modułu. Prosze o pomoc jakie moduły mogą być stsowane do A4000D z kartą GVP ...40/40oraz o dokładny opis jak to zainstalować i jak dokonać odpowiednich przypisów. Prosze nie nie odsyłać do opisu programu. Robiłem w/g niego i niestety nie działa. Czy BlizKick działa tylo z Kartami Blizzard i podobnymi ale tylko tego prod. Pozdrawiam. Tak na marginiesie jest to mój powrót po latach do Amigi.Wojtek ( poszukuje; wiem, wiem prawo prawem programowy ROM 3.1 od A400 D)
[#2] Re: BlizKick w A4000 z KS 3.0

@Wojtek, post #1

Ja powiem talko jedno. Nigdy mi Blizkick nie potrafił załadować ROMu plikowego do pamięci w mojej A4000. Próbowałem na odyginalnej karcie procesorowek 68040/25 i CSPPC z 68060. Dlatego jak kupowałem AmigaOS3.5 to zamówiłem go z ROMami 3.1 na kościach. Teraz nie mam już problemów.
[#3] Re: BlizKick w A4000 z KS 3.0

@Wojtek, post #1

akurat w amnualu na poczatku pisze z jakimi kartami dziala.
[#4] Re: BlizKick w A4000 z KS 3.0

@Wojtek, post #1

Sprawdz CyberMap'a(czy CyberROM-NA aMINECIE)-powinien pojsc,milame ten sam problem.PS.No i musisz miec ROM 3.1 od a4000d-tylko ten pojdzie!!!
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem