[#1] Plyta glówna do A1200 a karty turbo Apollo
Czesc.

Czy karty turbo Apollo dzialaja ze wszystkimi plytami glownymi do A1200?

KG
[#2] Re: Plyta glówna do A1200 a karty turbo Apollo

@Krzysztof G., post #1

Podobno z niektórymi nie działają, chociarz ja miałem Apollo 040/40 i działała mi ze wszystkimi wersjami płyty głównej
[#3] Re: Plyta glówna do A1200 a karty turbo Apollo

@Krzysztof G., post #1

tak. aczkolwiek chodza ploty ze np 1D4 maja problemy. tyle ze np u mnie takowych nie ma :)
[#4] Re: Plyta glówna do A1200 a karty turbo Apollo

@v., post #3

ja mam 1D4 i apollo 060- wszystko dziala choc ciezko czasami reset wychodzi - tzn trza go wylaczyc na minutke
[#5] Re: Plyta glówna do A1200 a karty turbo Apollo

@v., post #3

Z 1D4 testowalem conajmniej 5 kart Apollo i bylo ok. Wszystkie z 040. Apollo nie chcialo dzialac chyba z jakimis wersjami slotow ZorroII
[#6] Re: Plyta glówna do A1200 a karty turbo Apollo

@Krzysztof G., post #1

ja testowałem 3 różne płyty i 3 apollo 040/40 i nie stwierdziłem żadnych problemów. sam używam jednej
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem