[#13]
Re: Zapisy na licencje WHDLoad
@Tomski,
post #12
Dobre wieści:)
Bert odpisał i jemu odpowiadają te zasady, o których pisałem do niego. Tzn, że czekamy na sfinalizowanie do 22-24 lipca(zapłata) oraz zbieramy więcej chętnych ludzi.
Na chcących kupić licencje będę czekał najpóźniej powiedzmy do 22 lipca do godziny 20. Proszę zatem o przysłanie wypełnionych rejestracyjnych druczków w formie pliku ASCI(tak jak sobie życzył Bert) oraz o wpłatę równowartość 15 euro. Proponuje wpłacić 70zł. Jest to zawyżona suma o jakieś ~4zł na obecną chwile ale znając banki to zdzierają przy wymianie walut i liczą sobie po kursie z sufitu. Gdy będę wiedział za ile mnie obciążą(po transakcji) to wtedy nadwyżkę oddam przelewem bankowym(mam darmowe przelewy). Myślę, że tak będzie fair.
Do tej pory zgłosiło się wraz ze mną 7 osób. Osobom tym co przysłały e-maile do mnie wyślę numer swojego konta bankowego na tygodniu. Po staram się to zrobić jak najszybciej - do środy:). Chyba, że komuś zależy na czasie to proszę dać znać to wyślę niezwłocznie.
A i chciałbym zaznaczyć, że kupię tyle licencji ile będę miał pieniędzy od Was(na koncie) wraz z wypełnionym druczkiem rejestracyjnym(Są to dwa warunki konieczne i wystarczające). Wychodzę z założenia "kochajmy się jak bracia a liczmy się jak Żydzi" :D. Na obecną chwile jest to prawie 460zł.
I to tyle chyba. Jak ktoś ma jeszcze jakieś pytania lub wątpliwości odnośnie transakcji to proszę pisać.
Tomek
P.S. Licencje będą wysłane przez Berta(autora WHDLoad) na podany e-mail w karcie rejestracyjnej.
Ostatnia modyfikacja: 12.07.2009 21:21:27