[#1] Scandoubler Micronik
Zakupilem scandoubler wewnetrzny firmy Micronik do a1200 (Micronik art. nr Vi-s4625 Scandy rev 1.1 ). Niestety nie dostalem do niego instrukcji i nie wiem dokladnie jak go zamontowac. Czy ktos moglby mi pomoc rozwiazac ten problem? Moj email [email]dkowa2@wp.pl[/email]

[#2] Re: Scandoubler Micronik

@Ziuta, post #1

Proponuję skontaktować się z firmą Amigo z działem Serwisu tam na pewno ci pomogą albo zajżyj na BIg Boock
[#3] Re: Scandoubler Micronik

@Ziuta, post #1

Temat stary ale pozwolę sobie go odkopać. Mam ten scandoubler ale też nie wiem jak to zamontować.

front

back

Na Amiga Hardware Book też nie ma o rewizji 1.1 ani słowa.
Czy ma wyłamane jakieś goldpiny?

Ostatnia aktualizacja: 01.04.2017 21:25:04 przez pong777
[#4] Re: Scandoubler Micronik

@pong777, post #3

Przede wszystkim jest niekompletny. Mój Scandy (nowszy) miał jeszcze dwie podstawki na 3 "żyłkach" no i gniazdo VGA. Tu nie ma nic.

Ostatnia aktualizacja: 01.04.2017 22:04:56 przez Jacenty
[#5] Re: Scandoubler Micronik

@pong777, post #3

Tu jest zdjęcie takiego, pewnie trzeba dorobić te dwie podstawki i wtyczkę jak w tym nowszym.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem