[#1] Marek Hyla poszukiwany
Używam od pewnego czasu programu "Firma", zaznaczam że legalnej kopii...w pewnym sensie legalnej, ponieważ okazalo się pewnego pięknego dnia że pan Autor zrobił zabezpieczenie uniemożliwiające użycie programu po 31.12.2000 roku... Próba skontaktowania się z człowiekiem spełzła na niczym, więc po chamsku złamałem zabezpieczenie i używam programu wciąż...Nie wiem czy popełniłem przestępstwo, natomiast BARDZO chciałbym znaleźć jakis kontakt z tym panem...Że późno? Cóż, przypominam sobie o tym z każdym poczatkiem roku, a dopiero teraz mam niczym nieograniczony dostep do netu
[#2] Re: Marek Hyla poszukiwany

@MSS, post #1

Skontaktuj się przez mejla lub tel. z firma "AnimArt" z Gdyni. Oni też nadal używają "Firmy" do rejestracji klientów,może mają jakiś kontakt z autorem?
[#3] Re: Marek Hyla poszukiwany

@MSS, post #1

Tak jakoś dziwnie się stało, że trafiłem tu we własciwym czasie...

Mój adres mailowy: marek.hyla@poczta.fm.

Pozdrawiam wszystkich byłych i obecnych użytkowników Amigi

Marek Hyla
[#4] A4000 i monitor VGA

@Marek Hyla, post #3

Witam wszystkich !

Mam A4000T z kartą Cybervision 64 i AGA FlickerFixer ScanDoubler II v2.0
(tak przeczytalem na kartach) jak to wszystko podłączyć do monitora VGA ?
Jestem ledwo ciepły w tym temacie tak ze prosze o instrukcję bardzo wyczerpujaca.
Szukalem na forum problemow podobnych do mojego , cos tam znalazlem , cos tam wiem ale niezbyt dokladnie.
Dodatkowym klopotem jest fakt ze nie mam mnitora 1084ST lub podobnego a po podlaczeniu Amigi do televizora obraz jest tragiczny i nie moge go dostroic. Co tu zatem poczac ?
Pomyślcie coś co z tym zrobić ?

[#5] Re: A4000 i monitor VGA

@Jarcyk, post #4

Przepraszam, pomyliłem się i wysłałem powyższe nie tu gdzie trzeba.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem