@RadoslawF,
post #43
jesli myslisz ze robie to w celu zdobycia rynku/zalania rynku to sorry..robie to bo lubie i sam chce miec taka zabawke.
poza tym obudz sie -- cena 50 euro -- jestesmy w UE, gdzie koszt robocizny jest kalkulowany na poziomie 30-40 euro /h. a wierz mi ze naklad czasu jednostkowy na sztuke to wiecj niz jeddno wolne popoludnie -- przy realizacji partii 20 sztuk. przy 50 spada do 3 godzin...
zreszta, wiekszosc interefejsow idzie w swiat -- w Polsce z racji takich postaw jak Twoja - ciezko sie sprzedaje i cokolwiek robi, bo zawsze sie znajdzie koles ktory bedzie krytykowal i pisal komentarze - ze mozna inaczej, lepiej..
Logika jest prosta - chcesz miec i uzywac - zapraszam. nie chcesz miec, to sie nie wypowiadaj - bo po co ? zeby powiedziec ze Ci warunki nie odpowiadaja ??
nie wiem czy wiesz, ze na moim macierzystym forum JIL ostatnio byly zapisy na VBXE do atari 8bit - i placilismy o wiele wiecej za mniejsza pcb z podobnym jesli chodzi o mozliwosci chipem.. i co ??? kazdy jest happy - poczytaj forum atariage - ludzie tworza - dodaja cos od siebie, nie widzialem ani razu hasla - przeprojektuj, zmien, po co ? dlaczego tak drogo...
Bez obrazy - ale postawa malkontenctwa jest dla mnie odrazajaca. a wydaje mi sie ze taka ze soba reprezentujesz. Chcialbys nie wiadomo co i za darmo..
sorry -- tak sie nie da
socjalizm dawno umarl
jak co ma byc dobre i dzialac latami i miec gwarancje to musi kosztowac.
mozesz kupic malucha za 200 zl, albo Pande za 20000.
i czym dluzej pojezdzisz ??
jak masz potrzebe to ja zaspokajasz. a na pande narzekaja tylko ci ktorzy ja nie jezdza.
ot co.. cala moja filzofia.
wiecej sie nie wypowiadam, bo szkoda na to czasu
ps. probowales kiedys zamowic plytki ? cos zrobic ??
wiesz ile wtop mozna zaliczyc ?? ile dni stracic na szukanie bledu ??
probowales cos kiedy zaprogramowac ?? masz programator ?? wylozyles na spzet lutoweniczy i caly warsztat kilka tysiecy zlotych ??
tak ??
watpie