[#1] Jak usunąć gadżety z belki okna...
Witam

Chciałem zapytać jak usunąć dodatkowe gadżety w belce okna które są dostępne w dystrybucji AmigaSys4. Poniżej obrazek wyjaśniający dokładnie o co chodzi:

OBRAZEK

Chciałbym się pozbyć dwóch zaznaczonych przycisków, jednak nie wiem gdzie to zrobić. Szukałem w MUI, szukałem w MPC i kilku innych programach - nie znalazłem. Wie ktoś więcej na ten temat ?
[#2] Re: Jak usunąć gadżety z belki okna...

@Logan, post #1

A to nie jest jakieś Visual Prefs?

[#3] Re: Jak usunąć gadżety z belki okna...

@mailman, post #2

Domyślam się że nie. W ustawieniach VP nie znalazłem ustawień dotyczących tych przycisków, nie ma ich także na podglądzie zmiany ustawień. Dodam tylko że pierwszy zmienia tryb wyświetlania zawartości okna, drugi przełącza pokazywanie plików "ukrytych" (pokaż wszystko)
[#4] Re: Jak usunąć gadżety z belki okna...

@Logan, post #3

Nie domyslaj sie, tylko wylacz na chwile VP z user-startup/startup-sequence/wbstartup, czy jak tam inaczej sie on odpala i juz. Pozniej pomyslimy dalej. :)
[#5] Re: Jak usunąć gadżety z belki okna...

@Logan, post #3

Commodity PowerWB. Chyba.

Ostatnia modyfikacja: 29.08.2009 11:26:42
[#6] Re: Jak usunąć gadżety z belki okna...

@Andrzej Drozd, post #4

Zrobiłem jak radziłeś, przy wyłączonym VP przyciski nadal są...
[#7] Re: Jak usunąć gadżety z belki okna...

@Logan, post #1

A czemu chcesz usunąć te gadżety? Wydają się być dość przydatne, no i nie zabierają za wiele pikseli z ekranu..

[#8] Re: Jak usunąć gadżety z belki okna...

@Bagheera, post #7

W ogóle ich nie używam a w oknach cenie sobie minimalizm. Wystarczą mi przyciski standardowe.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem