[#1] Pytanie dot. AT-BUS hd Elstau
Witam ponownie Mam pytanie. Moja A500 wyposazona jest w dodatkowe moduly MEGA RAM i AT-BUS hd firmy ELSAT, takie z boku komputera I tak: Kiedys kiedy chcialem uruchomic twardziela, przelaczalem pstryczek na module twardziela, reset i ladnie sie ladowal Workbench, ktory byl tam wgrany. Teraz, przy takiej probie twardziel laduje mi gre, ktora nie pamietam jak w ogole sie tam znalazla. A nawet jakbym pamietal to i tak bym nie wiedzial, bo mialem wtedy z 7 lat. Czyli workbench nie odpala. Czy da sie jakos zrobic, zeby odpalal jak dawniej? Zamotalem, czy ktos rozumie? Dodam, ze w przyplywie wspomnien wyciagnalem moja pincsetke z dna piwnicy i moze sie nia pobawie, tylko mam nadzieje, ze mi kolo zasilacz zrobi bo mi rano nawalil. Tzn zasilacz... Wiec bede czestym gosciem na forum. Ach ta sesja... Nienawidze wrzesni...

Aha i mam dyskietke Workbench 1.3.3 :-]

Pozdrawiam!

Ostatnia modyfikacja: 31.08.2009 10:25:38
[#2] Re: Pytanie dot. AT-BUS hd Elstau

@tofik69, post #1

jak sie bedzie amiga uruchamiac nacisnij CTRL+C

wpisz loadwb

potem jakims edytorem (np CED) wejdz do S:startup-sequence
i wklej to co tam pisze

[#3] Re: Pytanie dot. AT-BUS hd Elstau

@HOŁDYS, post #2

OK, tylko zasilacz dostane Dzieki!
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem