[#1] Problem z EaglePlayer 2.03b
Czy ktos z was ma problem z uruchomieniem EP 2.03b?
Generalnie sprawa jest chamska. Na UAE dziala w kazdej konfiguracji, na A500 dziala z dopalaczem i bez, na A600 dziala, a na A2000 pol sekundy po uruchomieniu sie wylacza...
Poprzednie wersje dzialaja, ale brakuje mi niektorych rzeczy z 2.03 (Empy24 itp)...

[#2] Re: Problem z EaglePlayer 2.03b

@Czarek, post #1

Czytam sobie o wymaganiach EP, tam napisane jest ze min. 68020 i kick 2.x.
Jak ci sie udalo uruchomic program na A500 i A600?
[#3] Re: Problem z EaglePlayer 2.03b

@Norbert, post #2

Mam karty turbo :P
btw. dzieki, ze przypomniales mi o wymaganiach. Sprawdzilem wymagane biblioteki, zainstalowalem popupmaster.library i przy uruchomieniu zaczal wyskakiwac komunikat, ze nie ma klucza. Zainstalowalem ten ze strony autora i juz dziala :) dziwne, ze wczesniej to przeoczylem...

[#4] Re: Problem z EaglePlayer 2.03b

@Czarek, post #3

Na A500 i A600 bez dopalacza tez uruchomiles program?
[#5] Re: Problem z EaglePlayer 2.03b

@Norbert, post #4

Bez dopalacza wywala blad systemu (nie guru). Sorry jesli wprowadzilem kogos w blad.

[#6] Re: Problem z EaglePlayer 2.03b

@Norbert, post #4

EP2 wymaga tylko OS 2.0. Niektóre silniki/playery (typu EMPY) wymagają lepszego konfigu, ale sam player dziala bez problemu na mojej A2000 (68000).
[#7] Re: Problem z EaglePlayer 2.03b

@Don_Adan, post #6

Odkopuje, bo ten wątek jest wysoko, jeśli chodzi o "Eagleplayer problem" ok, racja

Skrypt instalacyjny w archiwum z beta 2.03 pobranym ze strony autora jest skopany w lini 370 (string expected). Jak ręcznie przekopiuje sobie wszystko i zrobię przypisanie EP: to owszem działa ale nie odtwarza nic poza MOD.*. Co trzeba ustawić, by grał XM/IT/S3My?
[#8] Re: Problem z EaglePlayer 2.03b

@Norbert, post #2

pisał ze z dopałkami
OK
[#9] Re: Problem z EaglePlayer 2.03b

@_arti, post #7

Pod PPM masz menu. Zerknij do ENGINES. Tam powinieneś mieć listę silników pomocniczych programu. Musi być aktywny PLAYER LOADER.

Tak na szybko, wydaje mi się, że to może być powodem.
[#10] Re: Problem z EaglePlayer 2.03b

@mailman, post #9

Zbawca! Zadziałało... ale chyba wrócę do Deliktrackera. Jakość tych wielokanałowych modułów jest o wiele gorsza
[#11] Re: Problem z EaglePlayer 2.03b

@_arti, post #10

Zdaje się, że Eagle miksuje na bieżąco muzykę, bo z obu kanałów leci to samo przy ustawieniu balansu na zero. Rezultatem może być lekkie pogorszenie muzyki (tak mi się wydaje).
[#12] Re: Problem z EaglePlayer 2.03b

@_arti, post #10

Pobaw się enginem 8-bit amplifier i 14-bit amplifier. Może to coś da.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem