[#1] Prayer2
Mam pytanie! Dlaczego autor Prayera2 zrezygnował z rozwijania tak dobrago, stabilnego, pięknego pragramu (odnoszę się z miejsca użytkownika 404/AGA). Zmotywujmy autora do pracy!!!
Apeluje wszystkich Amigowców używających Prayera2 o sygnał do autora programu.
[#2] Re: Prayer2

@Amiter, post #1

Ale autor uwolnił źródła, więc jak czujesz się na siłach to rozwijaj program dalej, bo jakoś chętnych nie widać, a szkoda (sam używam Prayera2 na PPC).
[#3] Re: Prayer2

@szulu, post #2

Ja go próbowałem rozwijać. W tym celu przekonwertowałem źródła pod GCC i wtedy wylazło tyle błędów, że się załamałem. Ten program jest do napisania od nowa a nie do poprawiania.
[#4] Re: Prayer2

@szulu, post #2

szulu - ja tez juz uzywam Playera2, AmigaAMP to jest dopiero program z bledami!:)

Ile masz skorek (chyba "robe" sie to nazywa) do tego programu - Playera2?
[#5] Re: Prayer2

@SZAMAN, post #4

Mam chyba 17 "skórek". Ale nie zmieniam ich zbyt często bo po co?;) A co do AmigaAMPa to za bardzo obciąża 68k no i te wieszanie się... W dodatku Prayer2 fajnie obsługuje się po zikonifikowaniu:).
[#6] Re: Prayer2

@szulu, post #2

autor uwolnił źródła

skąd można pobrać źródła?
[#7] Re: Prayer2

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #6

Kedyś z PPA, teraz nie wiem - po wpisaniu
http://ppa.pl/software/download/Prayer2-src.tar

wywala żółte GURU (nie ma takiej strony)
[#8] Re: Prayer2

@Jacek Rzeuski, post #3

SongPlayera też z automatu jakiś lamer przekonwercił z ASM na C i spieprzył program zamiast rozwijać w ASM, bo świętnie działa na PPC pod emulacją 68k, a w Prayer2 wystarczyło dodać support dla AHI, albo najlepiej dodać możliwość odtważania bezpośrednio na układach dźwiękowych z pominięciem AHI.

Ostatnia aktualizacja: 05.11.2013 17:52:01 przez ] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem