[#1] PROSZĘ O POMOC, ODKUPIĘ, POŻYCZE, PRZYJMĘ....
W efunzine zamówiłem miesiąc temu AmigaForever, jednak do tej pory nie mają go, i mam jeszcze czekać około miesiąca.

Czy ktoś z Was był by tak uprzejmy i sprzedał lub pożyczył lub udostępnił mi swoją kopie zapasową ( nawet za małą opłatą ) płytę umożliwiającą uruchomić AmiKIT np AmIiga Os3.9, AmigaForever, Amiga XL???

Chciałbym sobie już wkońcu odpalić Niby Amigę ale moje archiwum płyt Amigowych jednak nic nie posiada, Allegro przeglądam już od pewnego czasu i nic niestety nie ma.

Z góry dzięuje.

Ostatnia modyfikacja: 17.11.2009 21:02:06
[#2] Re: PROSZĘ O POMOC, ODKUPIĘ, POŻYCZE, PRZYJMĘ....

@Mleko, post #1

Możesz zawsze ściągnąć kopie zapasową którą należy usunąć po 24h [nie namawiam do piractwa tzw.] :)

[#3] Re: PROSZĘ O POMOC, ODKUPIĘ, POŻYCZE, PRZYJMĘ....

@esial, post #2

jakiś link??
[#4] Re: PROSZĘ O POMOC, ODKUPIĘ, POŻYCZE, PRZYJMĘ....

@esial, post #2

Mimo wszystko wolałbym CD bo mój komp nie ma nagrywarki :D
[#5] Re: PROSZĘ O POMOC, ODKUPIĘ, POŻYCZE, PRZYJMĘ....

@Mleko, post #1

http://www.amigaforever.com/

Iso ściągniesz w przeciągu paru godzin, możesz je sobie podmontować wtedy i bez problemu zainstalujesz winuae.

[#6] Re: PROSZĘ O POMOC, ODKUPIĘ, POŻYCZE, PRZYJMĘ....

@Mleko, post #4

a po ci ci nagrywarka ?? odpalasz winuae z emulowanym cd-romem przez deamon toolsa i do dzieła :)

[#7] Re: PROSZĘ O POMOC, ODKUPIĘ, POŻYCZE, PRZYJMĘ....

@Flashback, post #6

Program ściągnołem, tylko jeszcze trzeba mieć Os-a, pobieram jakiegoś Torenta, za pare minut się ściągnie i zobaczymy
[#8] Re: PROSZĘ O POMOC, ODKUPIĘ, POŻYCZE, PRZYJMĘ....

@Mleko, post #7

Pobrał się Amithlon i lipa, nie ma Amigi...

Ostatnia modyfikacja: 17.11.2009 22:44:18
[#9] Re: PROSZĘ O POMOC, ODKUPIĘ, POŻYCZE, PRZYJMĘ....

@Mleko, post #8

Jaki Ty masz problem? Napisałem Ci przecież proste rozwiązanie - kupujesz iso na amigaforever.com, w przeciągu paru godzin masz link do ściągnięcia. Dostajesz iso, które montujesz np magiciso, daemon-tools i wtedy instalujesz sobie amikita na winuae bez problemu.

[#10] Re: PROSZĘ O POMOC, ODKUPIĘ, POŻYCZE, PRZYJMĘ....

@pampers, post #9

Mam złożone już zamówienie w Efunzine, któe prędzej czy później zostanie zrealizowane, skoro facet już to zamówił to nie będe odmawiał i dlatego nie chce teraz kupować kolejnego (tego samego) oprogramowania za sto pare zł skoro będe go miał...

Chodzi o to aby pobrać lub za kwote np 50zł otrzymać płytkę np kopie zapasową dzięki której będe mógł uruchomić to dopóki nie otrzymam płyty oryginalnej z Efunzine.

Ostatnia modyfikacja: 17.11.2009 23:44:07
[#11] Re: PROSZĘ O POMOC, ODKUPIĘ, POŻYCZE, PRZYJMĘ....

@Mleko, post #10

Wersja Value Edition w postaci ISO kosztuje zaledwie 9,95 EUR, czyli mniej niż 50 zł, a w ofercie TrialPay nawet 0,00 EUR...

[#12] Re: PROSZĘ O POMOC, ODKUPIĘ, POŻYCZE, PRZYJMĘ....

@lord_spider, post #11

A to co innego, dzięki.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem