[#1] CDTV rozszerzenia kilka pytań
Witam wszystkich użytkowników.
Mam pytanko odnośnie przełącznika kicksrtarów firmy TOMS, czy zamiast romów tam wlutowanych można podstawić orginalne romy 3.0 lub 3.1. Czy tą płytkę można zastosować w A500. Po drugie czy ma ktoś może schemat rozszerzenia pamięci CDTV/2 firmy ELBOX. Pozdrawiam

[#2] Re: CDTV rozszerzenia kilka pytań

@dezerter15, post #1

Można wstawić przecież każdy inny rom.
http://www.ppa.pl/artykul-Przelacznik.Kickstartu.1.3.3.5.do.Amigi.CDTV-1_4_1016.html

[#3] Re: CDTV rozszerzenia kilka pytań

@rafgc, post #2

Może żle sformułowałem pytanie. Chodzi mi o to czy elektrycznie płytka będzie pasowała bez żadnych przeróbek.

[#4] Re: CDTV rozszerzenia kilka pytań

@dezerter15, post #3

Skoro romy są te same, to dlaczego miały by byc jakieś różnice elektryczne, najlepiej jak sprawdzisz sam miernikiem czy np piny z podstawki na płytce zgadzają się z tymi pinami które wkładasz w płytę główną.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem