[#1] Scandoubler
Miałem kiedyś taki do portu wideo i nawet fajnie działał z monitorem od PC Belinea 17 cali ale jak pisałem gdzieś wsiąkł mi podczas przeprowadzki a mam znajomego co wykona takie coś samemu tylko jest kwestia schematu . Jakby co to prosze na maila marder@poczta.fm przesłać będę wdzięczny .

A 1200 Blizzard PPC 16MB Fast ram HD
[#2] Re: Scandoubler

@Arkadyy, post #1

Gdyby istniał schemat poprawnie działającego scandoublera, to sam bym go już dawno wykonał. Jak do tej pory jest tylko urządzenie wykonane "dla sztuki", które zwiększa częstotliwość odświeżania z 15k do 30k, obraz jest, ale tylko na pół ekranu.

Ostatnia modyfikacja: 18.12.2009 18:48:13
[#3] Re: Scandoubler

@Arkadyy, post #1

Dlaczego założyłeś drugi taki sam temat z rzędu ??

Jest moderator na sali ??

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem