[#1] Sklep z ze "złączami Amigi"
Czy znacie może sklep/sklepy internetowe gdzie można kupić "Amigowe złącza"? Mam na myśli np. 23 pinowe Com'y tak żeńskie jak i męskie. A może są sklepy w Warszawie gdzie tego typu złącza można kupić? Dodam od siebie gdy pytałem się koło GUS'u w podziemiach to patrzyli na mnie jak na UFO-judka. Na giełdzie przy Batorego to już tam tylko można kupić wszystko do pieca. Na Wolumenie podobnie.

[#2] Re: Sklep z ze "złączami Amigi"

@Tomski, post #1

Niestety są niedostępne trzeba kupić 24 pinowe i uciąć piłką do metalu

[#3] Re: Sklep z ze "złączami Amigi"

@arkarc, post #2

Bzdura. U mnie są dostępne złącza 23 pin zarówno męskie jak i żeńskie. Chyba coś koło 3pln za sztukęi koło 2 pln za obudowę.
[#4] Re: Sklep z ze "złączami Amigi"

@Adrian Horn, post #3

Chyba że z zapasów magazynowych

[#5] Re: Sklep z ze "złączami Amigi"

@Adrian Horn, post #3

tzn. gdzie?

podeslij info na maila;)

[#6] Re: Sklep z ze "złączami Amigi"

@arkarc, post #4

Te złącza są produkowane cały czas. Parę sprzętów ma je montowane ( jakieś dekodery czy coś takiego, tak mi w sklepie gadali)
[#7] Re: Sklep z ze "złączami Amigi"

@stebel, post #5

to go podaj, bo w profilu masz ukryty :)
[#8] Re: Sklep z ze "złączami Amigi"

@arkarc, post #2

Niestety są niedostępne trzeba kupić 24 pinowe i uciąć piłką do metalu

Nie ma złącz 24-pinowych w tym standardzie. 25 to i owszem.

[#9] Re: Sklep z ze "złączami Amigi"

@Adrian Horn, post #3

A możesz dać namiary na ten sklep na forum albo na priv? Czy wysyłacie pocztą/kurierem etc?

[#10] Re: Sklep z ze "złączami Amigi"

@Tomski, post #9

http://katalog.pf.pl/Rybnik/Elektroniczne-cz%C4%99%C5%9Bci-materia%C5%82y-detal-W12G0B3432P0R10C-m14.html

nie wiem czy wysyłają mi to znajomy woził jak przyjeżdżał do Wrocławia.

Jak masz maila ukrytego to Ci nie mogę na priva napisać.
[#11] Re: Sklep z ze "złączami Amigi"

@Adrian Horn, post #10

Odblokowałem ukrycie. A w tym linku co podałeś, to który to sklep? Gdyż tam są cztery.

[#12] Re: Sklep z ze "złączami Amigi"

@Tomski, post #11

scalak
[#13] Re: Sklep z ze "złączami Amigi"

@Adrian Horn, post #12

Dziękuje za informacje.

Jeśli ktoś jeszcze ma namiary na sklepy oferujące tego typu złącza to proszę o informacje.

[#14] Re: Sklep z ze "złączami Amigi"

@Adrian Horn, post #7

a oto moj mail: amitirex@poczta.interia.pl ;)
[#15] Re: Sklep z ze

@Tomski, post #1

http://sklepy.allegro.pl/item780512723_780512723.html - już aukcja się skończyła, ale może mają więcej sztuk w zapasie. Sklep znajduje się w Warszawie.

Ostatnia modyfikacja: 22.12.2009 11:57:56
[#16] Re: Sklep z ze

@gorzyga, post #15

takie zlacza sa na teczowej we wrocku.
brak tylko obudowy
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem