[#1] Zabawka dla lamerów:-)
Przeglądałem sobie stareńkie kasety wideo z rozmaitymi produkcjami, do których przyłożyła swoją klawiaturę A500 (kasety z lat 1990 -1991). No i mam tam jakieś makabrycznie kiczowate wstawki robione programem RSI Demo Maker. I się mi zatęskniło za dawnymi czasy i za tym pociesznym programem. Ktoś z Szanownych Kolegów wie może, gdzie go znaleźć? Istnieje gdzieś? Darmowy? Do kupienia?
Ważny dla mnie ze względów czysto sentymentalnych, chciałbym go mieć w swoim archiwum Programów Zabytkowych.

Z góry dziękuję za poradę

Szacun i ukłony
Des
Ps. Pamiętam, że jak się filmowało, na owe czasy zajefajną i niemożliwą wręcz kamerą Blaupunkt z SVHS, wesela, śluby, chrzciny i temu podobne uroczystości, to zleceniodawców interesowały głównie te czołówki, wstawki, latające literki; mnie normalnie wobec samego siebie wstyd było, że takim kiczem walę bez zahamowań, a ludziska się radowali niezmiernie, Heh

[#2] Re: Zabawka dla lamerów:-)

@Des, post #1

Program kiedyś chyba komercyjny (shareware?)? Teraz leży sobie w paru miejscach w necie:
Wpisz Red Sector Inc. Demomaker w Google i masz linka do pouet.net a tam link do dowloadu.
Kupa wersji leży na EAB File Setver w katalogu TOSEC/Applications/[ADF]
itd...

[#3] Re: Zabawka dla lamerów:-)

@APC74, post #2

Dziękuję!

Z szacunkiem
Des

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem