@kmilota,
post #12
kmilota napisał(a): > Nie musisz mi opowiadać o AmigaOS3.9. Mam go od początku, tak > jak AmigaOS3.5 jak się pojawił w Polsce. Stronkę i to FAQ o > OS3.9 zeż znam bardzo dobrze, jak i pracę ludzi z ATO. Chciałem > się jedynie dowiedzieć coś o tej rejestracji, bo myślałem że > się coś zmieniło Właśnie po to podałem Tobie ten link, żebyś sobie przeczytał informacje, a raczej podobne pytanie do Twojego na temat rejestracji OS3.9 Skoro tak, świetnie znasz ten system i FAQ to znaczy, że znałeś odpowiedź na swoje pytanie zanim je zadałeś ! :) Czyli było to pytanie retoryczne z Twojej strony! > (twierdziłeś że AmigaOS3.9 się rejestruje),> Proszę nie wmawiaj mi słów których nie napisałem! Jeśli pytasz o rejestrację, a ja podaję Tobie link, w którym jest wyrażnie napisane że: OS3.9 SIĘ NIE REJESTRUJE !!! i pod tą informacją podpisuje się H&P, to powinno zakończyć niepotrzebną dyskusję! a > ty podałeś mi link do już znanych przeze mnie wiadomości. ? > > Odp: > > System 3.9 nie jest rozpowszechniany z kartami rejestracyjnymi > ani numerami seryjnymi. Pole na numer seryjny na stronie > rejestracyjnej systemu 3.9 (które było opatrzone komentarzem) > zostało usunićte. [Markus Nerding, H&P]" > > Więc jeszcze raz się zapytam. Gdzie się rejestruje AmigaOS3.9? >

Skoro musisz mieć dosłownie i wyraźnie napisane: NIGDZIE SIĘ NIE REJESTRUJE OS3.9 !!! P.S. Zapewne jak podajesz, znasz system OS3.9 lepiej ode mnie, więc nie musisz korzystać z mojej wiedzy na ten temat. Zgłosiłeś problem na forum? Podzieliłem się swoją skromną wiedzą na ten temat i tyle. Proponuję zakończyć tę niepotrzebną dyskusję na tym forum, bo internautów to pewnie nie interesuje i nic nowego nie wniesie do tematu. Ale to Ty wywołałeś temat i decyzja należy do Ciebie. Jeśli koniecznie chcesz kontynuować to proponuję pisz na priv, zawsze można coś szerzej opisać. Pozdrawiam