[#1] Pytanie o Apollo 040/33.
Czesc!!!

Posiadam karte turbo Apollo 040/33 przetaktowana na 040/40 i nie wiem czy moge do niej podlaczyc sloty Zorro.

Jesli tak to jak?

Prosz o pomoc.

Jastus
[#2] Re: Pytanie o Apollo 040/33.

@Jastus, post #1

Spoko, ja też mam takie Apollo i sloty powinny działać. Chociaż co do moich to leżą teraz na półce (bo nie mam narazie co do nich wpiąć, ale to już tylko kwestia czasu ;)). Razem ze slotami dostaniesz (albo i nie ) taką bajerancką nasadkę na złącze do którego dotychczas wpinałeś Apollo. Nasadka zadziała jak złodziejka, która umożliwi podpięcie karty turbo, a zarazem da możlwiość kontaktu komputera ze slotami ZORRO. Ot i eta cała filozofia :D

Pozdrawiam!

p.s. mam sloty Zorro II

[#3] Re: Pytanie o Apollo 040/33.

@MarX, post #2

karta juz na miejscu? najlepiej zamontuj wentylatorek nawet bez radiatora, a zasilanie pociagnij lepiej (bezpieczniej) od zasilacza (nie z karty turbo)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem