[#1] Konsola multimedialna TOMS
"Konsola multimedialna TOMS do Amigi 600/1200" - co to bylo, jak wygladalo?

[#2] Re: Konsola multimedialna TOMS

@reactor, post #1

W wersji dla A1200 to taka metalowa obudowa o rozmiarach podstawy A1200, do której można włożyć napędy optyczne i dyski twarde.
A1200 stawia się na tej obudowie i łączy z nią taśmą IDE.

W zamyśle do podobnego do ProModule CD32 Elsatu, ale z przeznaczeniem tylko na instalację napędów / dysków twardych.
Kiedyś miałem to urządzenie, ale nie pamiętam czy zachowały się jakieś zdjęcia.

[#3] Re: Konsola multimedialna TOMS

@lord_spider, post #2

No wlasnie jestem wyjatkowo ciekaw jak to ustrojstwo wygladalo. Google nic nie pokazuja

[#4] Re: Konsola multimedialna TOMS

@reactor, post #3

Temat może nie najnowszy, ale dopiero teraz dostrzeżony ;) W każdym razie ja mam taką obudowę wkładaną pod A1200 (jak również pod A600). Jeśli macie ochotę zobaczyć to cudo proszę o sygnal i wyślę troszkę fotek mejlem.

Pozdrawiam

[#5] Re: Konsola multimedialna TOMS

@P@wson, post #4

Zrób zdjęcia i umieść w dziale graffiti.

[#6] Re: Konsola multimedialna TOMS

@rafgc, post #5

Zdjęcia konsoli TOMS:

KLIK

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem