[#1] PCMCIA z usb
Witam,
Zastanawiam się nad wzbogaceniem mojej a1200 w port(y) USB. Oglądałem te "cuda" podpinane po clockport, ale z dostępnością tego tak sobie, a i cena niezbyt niska. Dziś podczas przegladania "alledrogo" natrafiłem na coś takiego http://www.allegro.pl/item890212943_d_link_pcmcia_usb_2_0_bez_zasilania_kabel_usb_a_b.html i zacząłem się zastanawiać, czy takie cudo ma szanse zaiskrzyć w amidze? Może były jakieś starsze karty, które mogły współpracować z amigowym pcmcia?

Ostatnia modyfikacja: 22.01.2010 16:59:40

Ostatnia modyfikacja: 22.01.2010 17:00:54
[#2] Re: PCMCIA z usb

@thomek, post #1

NIE

[#3] Re: PCMCIA z usb

@thomek, post #1

Wymagania systemowe: wolny slot PCMCIA typu II lub III

Odpada Ami ma pcmcia 16bit a to jest 32bit.

[#4] Re: PCMCIA z usb

@thomek, post #1

temat juz wałkowany pare razy.
[#5] Re: PCMCIA z usb

@Benedykt, post #4

Jakby przeczesałem z grubsza posty, ale postaram się jeszcze raz przeszukać forum. Sory za powtórkę Benedykt i dzięki za "przywołanie do szeregu" :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem