[#10]
Re: Edytor tekstu na gołej A1200
@RadoslawF,
post #9
Dogadałem się z kolegą Kitech może coś z tego będzie, a wniosek mój z tego taki, że są jeszcze Ludzie, którzy mają dobre serce.
Najbardziej wkurzają mnie ci, którzy handlują starymi śmieciami i życzą sobie nie wiadomo jaką kasę za coś, co ktoś kiedyś wyrzucił i nie mam tu na myśli, że amiga to śmieci albo złom (byliście kiedyś np. na pchlim targu). Po prostu trzeba być człowiekiem. Odnośnie cen to na pewno dobrze się orientujecie jakie ceny niektórzy wystawiają na "aledrogo". Ja tego nie popieram i nie mam zamiaru podbijać cen na nie wiadomo jakie, kiedy tak naprawdę wartość jest znacznie niższa, a to że jest tylu chętnych na powiedzmy osprzęt amigowy to też wynika w pewnym sensie z lenistwa kupujących. No bo po co czytać ogłoszenia na PPA lepiej poklikać na aukcjach i podbijać ceny, a że chętnych nie brakuje no to biznes to samo tyczy się sklepów z osprzętem do ami i nie tylko.
Dobra wystarczy już biadolenia.
Dlatego ja też mam dobre serce i oddam w dobre ręce Amigę 500 z 1Mb i modulator TV, ale bez zasilacza - Kto chce ?
Zapraszam
Do madman15 - interesowały by mnie te dyskietki jak znajdziesz to daj info :)
Ostatnia modyfikacja: 09.02.2010 15:47:35