[#1] klawiatura od A2000...
interesuje mnie amigowa klawka do CD32 wyposażonej w Promodule - jako że AUX jest nieaktywny przy podłączonej przystawce elsatu, zostaje mi interface klawiatury PC w Promodule - starodawny, siermiężny duży DIN - na oko klawiatura od A2000 pasowała by "wtyczkowo" - czy rozłożenie sygnałów we wtyczce tejże klawiatury jest takie same jak w klawiaturach pecetowych? jeśli tak to powinna zadziałac w Promodule jak i analogicznie klawiatura PC AT w A2000? Wie ktoś jak to jest?

[#2] Re: klawiatura od A2000...

@zangief, post #1

zangief napisał(a):

> czy rozłożenie sygnałów we wtyczce
> tejże klawiatury jest takie same jak w klawiaturach pecetowych?

Nie. To jest przecież Amigowa klawiatura.
[#3] Re: klawiatura od A2000...

@zangief, post #1

Ze względu na "Problem z połączeniem z bazą danych" kliknęło mi się dwa razy.

Ostatnia modyfikacja: 01.03.2010 17:25:45
[#4] Re: klawiatura od A2000...

@kmilota, post #2

http://allegro.pl/item941818511_amiga_klawiatura_do_amigi_2000.html

sprzedający twierdzi że "Sprawna - ostatnio używałem ja do PC"

[#5] Re: klawiatura od A2000...

@zangief, post #4

Może się pomylił i zamiast napisać "Jest sprawna, spaliłem ją w PC" napisał coś innego. Ten kawałek taśmy przy wtyczce dobrze nie wróży. Lepiej jej nie kupuj.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem