@pampers,
post #7
Dorabiasz sobie filozofię czy ja nic nie rozumiem? Zadałem proste pytanie a otrzymałem bądź co bądź dziwną odpowiedź.
Dobrze rozumiesz. A ja napisalem jak "polityk". Za duzo filozfii. No ale jezeli nie ma jej byc, to nie widze powodu aby dalej klasykowac, a nowe kompy mnie nie bawią. Oczywiscie, moge dac sobie spokoj, a raz na jakis czas ze zlosliwosci potrollowac i cieszyc sie jakie to destrukcyjne skutki wywolalem na portalu. Ale guzik prawda. Klasyczna Amiga to jest moj swiat i sam do konca tego nie rozumiem. :)
W czym Natami będzie lepsza że pozwoli Ci uruchomić Amiga OS 3.9 co nie jest możliwe teraz?
Kwestia przyzwyczajenia. Nie reinstalowalem WB3.1 od lat 90-tych. Mam radoche ze mam to co mam.
Ale jak kazdy czlowiek, chce isc dalej. Droga z "pecetami z PPC", czyli AOS4 i MOS, jest dla mnie za bardzo zamglona. Bardziej widze AROSa.
Ale nawet "neutralny" AROS, nie da mi satysfakcji.
Moge tylko dalej klasykowac i fajnie jak to bedzie zwiazne z Natami. A jak nie, to pojade sobie w gory, na ryby i bede "niedzielnym" Amigowcem, uzywajacym peceta. :)
Znowu zero konkretnych odpowiedzi? Odpowiem gdy poznam AOS3.9. :)
Ostatnia modyfikacja: 10.04.2010 02:10:23