[#1] Pomoc: mediator w Warszawie
Cześć,

Mam prośbę o pomoc: otóż mam problemy z moją A4000D. Podejrzewam że padł Mediator. Dlatego szukam kogoś kto ma Mediatora do A4000D w Warszawie i mógłby mi na chwilę go użyczyć.

Z góry dziękuje za pomoc
[#2] Re: Pomoc: mediator w Warszawie

@alekc, post #1

Owszem, nie jestem z Warszawy, ale może mogę pomóc w diagnozie, bo także mam Mediatora w swojej A4000D (ale w obudowie Mirage).
Więc w czym problem.
[#3] Re: Pomoc: mediator w Warszawie

@kmilota, post #2

Cześć,
Już znalazłem kogoś z kartą z Warszawy (jak nas nie zaleje), ale dzięki. Generalnie Mediatora nie widać w Boot Menu a po uruchomieniu pciinfo pojawia się komunikat: can't find pci.library. Karty PCI podłączone do Mediatora nia są widziane przez system. MMCD oczywiście jest zainstalowany (system 3.9).
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem