Wątek zamknięty
[#31] Re: Artukuł w CHIP na temat Amigi

@RadoslawF, post #30

Może najpierw przestaniesz robić założenia że jak Amiga to koniecznie stary telewizor jako monitor.

Któryś raz z kolei Ci zwracam uwagę, że nigdzie takich założeń nie zrobiłem. A Ty dalej swoje.

Benedykt Dziubałtowski

[#32] Re: Artukuł w CHIP na temat Amigi

@Benedykt Dziubałtowski, post #31

Jak rozumiem polecenia sprawdzenia ile da się na telewizorze uzyskać overscanu wynikają z braniu założeń że Amiga będzie podłączona do telewizora ?
Odpuść sobie ta dyskusję, przesadziłeś podając rozdzielczości z overscanem czego nawet producent nie robił i stąd ta dyskusja.

Pozdrawiam
[#33] Re: Artukuł w CHIP na temat Amigi

@RadoslawF, post #32

Benedykt swietny artykul wlasnie skonczylem czytac szacun ;).Sie nie przejmuj tym co pisza poniektorzy amimistrzowie he he he.
[#34] Re: Artukuł w CHIP na temat Amigi

@SzaryWilk, post #33

Szary. Chyba pierwszy raz wżyciu się z Tobą zgadzam he he :) Nie ma sensu dyskutować RadosławF nie umie zrozumieć prostych rzeczy.

Benedykt Dziubałtowski

[#35] Re: Artukuł w CHIP na temat Amigi

@Benedykt Dziubałtowski, post #34

Jak czytam ten wątek to dochodzę do wniosku że potrafię zrozumieć więcej niż ty.
Nie zachowuje się też jak dzieciak piszący osobom trzecim jaki ten rozmówca jest be i nie umie zrozumieć prostych rzeczy. Nie masz argumentów to zamilcz a nie wykorzystuj rozmowy i kimś innym do zniesławiania mnie. Chyba że bardzo chcesz udowodnić jakim smarkaczem jesteś.
Z mojej strony EOT.

Pozdrawiam
[#36] Re: Artukuł w CHIP na temat Amigi

@BaXik, post #1

Artykuł przeczytałem i bardzo mi się podobał. Ważne jest to że Ben miał chęć napisania do gazetki, zebrania tego wszystkiego. 25 lat to szmat czasu i naprawdę jest trudno zgrabnie to opisać. IMHO Benowi udało się. Ben dzięki wielkie i pozdrawiam OK

[#37] Re: Artukuł w CHIP na temat Amigi

@RadoslawF, post #35

rado cos ty taki nerwus jest wez napisz artykul sam wyslij albo opublikuj i bedzie git albo napisz jakis program zrob sprzet a nie marudzisz jak male dziecko a jaka radoslawie masz amige.

wlasciciel 2 psow 2 kotow i jednej amigi 500 +
[#38] Re: Artukuł w CHIP na temat Amigi

@RadoslawF, post #35

EOT..........:)

Super! jednego smarkacza w temacie mniej.

A pozostałym dziękuję za uwagi dotyczące artykułu.

Benedykt Dziubałtowski

[#39] Re: Artukuł w CHIP na temat Amigi

@Benedykt Dziubałtowski, post #38

Sam zachowujesz się jak rozkapryszony smarkacz ?
Śmiałem dziecku zabawkę skrytykować i dziecko teraz będzie mnie od smarkaczy wyzywało udowadniając jakim gówniarzem jest.

Pozdrawiam
[#40] Re: Artukuł w CHIP na temat Amigi

@RadoslawF, post #39

No a miało być EOT. Ale dzieci już tak mają.

To co zrobiłeś nie było krytyką tylko napisaniem nieprawdy. A swoim zachowaniem pokazujesz teraz nam wszystkim swoją kulturę osobistą i jej dosyć niski poziom.

Benedykt Dziubałtowski

[#41] Re: Artukuł w CHIP na temat Amigi

@Benedykt Dziubałtowski, post #40

Wydaje mi się, że temat został wyczerpany.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem