[#31] Re: simm 128 mb

@RadoslawF, post #28

Tu ciekawa aukcja:

http://cgi.ebay.pl/128-meg-Simm-for-Blizzard-Board-Ultra-low-profile-TSOP-/310208968719?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4839e5380f

[#32] Re: simm 128 mb

@stachu100, post #31

Dwie z dołu nie są specjalnie wysokie i mogą wejść do 040 z wiatrakiem.
Ta z góry jeśli jest jednostronna to wejdzie nawet do 060.
Nie miałem w łapkach kart z PPC ale tam podobno wchodzą takie które nie wejdą do zwykłych 040 i 060.
Najlepiej mają właściciele kart apollo, mogą włożyć tylko 32MB na slot i nie mają takich problemów jak my. A wybór simów 32Mb jest/był spory.

Pozdrawiam
[#33] Re: simm 128 mb

@RadoslawF, post #32

Najlepiej mają właściciele kart apollo, mogą włożyć tylko 32MB na slot i nie mają takich problemów jak my. A wybór simów 32Mb jest/był spory.

A gdzie tam. Moje Apollo ma tylko jeden slot i nie mogę mieć 64 ramu.
Karty nie zamierzam przerabiać.
[#34] Re: simm 128 mb

@Andrzej Drozd, post #33

W kartach z 060 i 040 jest miejsce na drugi slot, tylko przylutować i masz 64MB.
Dolutowanie to chyba nie przeróbka ?

Pozdrawiam
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem