[#1] Amiga CD32 + SX-32
Hej :)

Mam takie pytanie otóż posiadam taką amigę jak w opisie i mam do niej pamięć SIMM EDO 16MB i mam pytanie czy jeśli bym usunął połowę chipów pamięci to czy ta kość ruszy na SX-32, z wiadomych powodów rozszerzenie to obsługuje tylko do 8MB Ram'u :) I czy to usuwanie kończy się przy tym że usuwam te chipy i podłączam, czy trzeba jeszcze coś do tego zrobić :P

PS: Ile jest aktualnie warta ta amiga?? :P Wraz ze stacją dyskietek i 40 MB HDD :D Bo w 2007 mówili że jest droga jak cholera i ciężko jest ją dostać wraz z tym SX-32 ( a dokładniej ciężko samo rozszerzenie dostać )
[#2] Re: Amiga CD32 + SX-32

@CrySec, post #1

A tata wie, że chcesz sprzedać jego cacko?

[#3] Re: Amiga CD32 + SX-32

@MisOr, post #2

To nie taty, tylko kumpla jest :P Wczoraj znalazł w barku, nie wiedział co to wogóle jest i ile kosztuje xD Ja to tylko zobaczylem i mi szczęka opadła :P Ja mam tylko A500 :P Jak narazie orientacyjnie chcielibyśmy znać cenę czegoś takiego :)
[#4] Re: Amiga CD32 + SX-32

@CrySec, post #3

Trudno jednoznacznie określić...

sam moduł jest wart ~300zł

CD32 niżej niż 150zł raczej nie schodzi...

[#5] Re: Amiga CD32 + SX-32

@bombermax, post #4

Dzięki bombermax za informacje :))

Proszę o zamknięcie tematu :))
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem