[#1]
HighGFX raz jeszcze i monitor Microvitec... może kogoś uszczęśliwię...
otórz... temat już był raz, ale .... znalazłem u szwagra w piwnicy mój stary poczciwy Microvitec 1438 i to nawet z nakładką w kształcie obudowy z zamocowanym filtem polaroida (ongis filtr ten z obudową kosztował krocie). dałem mu kiedys do peceta, ale oto się znalazł. Stan jest nieznany, ale wygląda doskonale. Uporczywie szukam miejsca w domciu (niestety ciasnota w konfiguracji mieskania) by monitorek gdzies umieścić i podpiąć A600. pisaliście bodaj w jednym z wątków, że HighGFX można odpalić na A600 (mam z fastem i 68000) i gdzies mi śmignął zas, że stery owe chodzą w okolicach 22khz i właśnie microvitec je potrafi obsłużyć.
Więc pytanie, czy ktoś używa HighGFX z microvitecem - pytanie o tyle ważne, że szwagier mieszka 100 km ode mnie i jak mam po to się tarabanić , a jest mi bardzo nie po dodze, to może ktoś wie czy to działa na tym monitorze.
A jeśli nie to pomyślałem, że może komus ten monitorek oddam (musze jeszcze sprawdzić, czy działa - a chciałbym bo to sprzęcik z "historią" - sprowadził go dla mnie ongiś jeden red.nacz. znanego pisma amigowego i chyba nawet był tam on w teście zanim do mnie trafił :) )
Ewentualnie jak nie znajdę dla niego miejsca to zamienię się na klawiaturę i myszkę od CDTV (pilot ?) bo chce sobie postawić bo mam jednostke centralną.