[#1] iso... pakaz go piękana amigo
czy jest jakis np. tool deamon jak na pc, który emuluje skutecznie obraz iso (lub inny) na ami tak by udawał fizyczny CD. Pytanie o tyle ważne, że chcę to uwzględnic przy przyszlej rozbudowie A1200... Gdzieś kiedys widziałem emuzator ACD32 z akiko na zwykłe ami... to by mnie ciekawiło (przy okazji - ktoś pamięta jak się nazywal dobry emulator CD32?)

[#2] Re: iso... pakaz go piękana amigo

@xtro, post #1

Do iso dobry jest VirtualCD.

[#3] Re: iso... pakaz go piękana amigo

@xtro, post #1

obie rzeczy sa w pakiecie idefix
[#4] Re: iso... pakaz go piękana amigo

@xtro, post #1

Jeśli chodzi Ci o dane to taki programik mountISO. Jeśli o płytki multisesyjne lub muza i dane to chyba czegoś takiego nie ma - ja przynajmniej nie znam.

O sorki program nazywa się: ISOmounter -

Ostatnia modyfikacja: 18.10.2010 23:30:22
[#5] Re: iso... pakaz go piękana amigo

@xtro, post #1

virtualcd jest niesamowicie powolny, pozatym nie zostal nalezycie zdebugowany co widac pod enforcerem, ale dziala. lepszym rozwiazaniem powinno byc w miedzyczasie diskimage device z aminetu. w kazdym razie znacznie szybsze.
[#6] Re: iso... pakaz go piękana amigo

@wawrzon, post #5

Mi diskimage na OS3 nie działa. Pod OS4 fakt, program jest niezły.

[#7] Re: iso... pakaz go piękana amigo

@radzik, post #6

ciekawe. moze jakis blad w nowej wersji, ktorego nikt nie raportuje bo nikogo nie obchodzi. mnie dzialal. wiec sprawdze niebawem przy okazji instalowania pfs3. na twoim miejscu sprawdzilbym jednak snoopdosem czy wszystko jest na miejscu. moze brak jakiejs biblioteki.

Ostatnia modyfikacja: 20.10.2010 19:21:23
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem