[#1] pisma amigowe
Co poza PPA jeszcze jest dostępne, albo w miarę świeze? Znalazłem gdzies w sieci wzmianke o wznowieniu C&A i link do zerowego numeru, ale link nieczynny... (może ktoś ma niech podeśle?). Tak ciekawi mnie to jak się potoczyły losy reaktywowanego C&A... bo ostatnio czytam sporo archiwalnych pism amigowych przy wieczonej toalecie :) tak da przypomnienia dobrych starych czasów... pozatym pomaga w wyproznianiu :) ...

[#2] Re: pisma amigowe

@xtro, post #1

http://ca-fan.pl/

Pozdrawiam
[#3] Re: pisma amigowe

@RadoslawF, post #2

jak dla mnie rewelacja! Bardzo fajne pimo, chyba podrukuję w kolorze by poczytać w ustronnym miejscu! trzeba by nagrodzić jakos twórców , może dowolne datki na pismo :)

[#4] Re: pisma amigowe

@xtro, post #3

też z chęcią bym wydrukował, pismo to dla klasykowca jest o niebo lepsze od PPA

Ostatnia modyfikacja: 30.10.2010 22:39:51
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem