[#1] jaki tv lcd do amigi
mam amige 500 i 600 i chcialbym kupic jakis tv lcd moze macie jakies doswiadczenie i mzoecie mi polecic taki tv ktory bedzie dzialal z amigami
[#2] Re: jaki tv lcd do amigi

@SzaryWilk, post #1

Do A500 to ten będzie dobry http://www.sony.pl/product/t46-ex-series/kdl-46ex700#pageType=TechnicalSpecs

[#3] Re: jaki tv lcd do amigi

@parallax, post #2

cos tak do 17 cali bo nie mam za duzo miejsca
[#4] Re: jaki tv lcd do amigi

@SzaryWilk, post #3

jak 17 cali to polecam to co sam osobiście mam czyli
http://monitory-lcd.magazyn.pl/monitory-lcd/Samsung/710MP/samsung710mp

do tego kabelek rgb-scart i raj na ziemi

Ostatnia modyfikacja: 31.10.2010 13:38:55
[#5] Re: jaki tv lcd do amigi

@Skiba, post #4

ale 12ms .... nie jest to z lekka za mało?

Ja polecam osobiście coś z LG. Masz miesiac gwarancji na bad pixele :)

[#6] Re: jaki tv lcd do amigi

@SzaryWilk, post #1

Każdy TV będzie działał z Amigami.
Jeśli ma być tylko do Amig (ewentualne i do innych starych kompów) to kup coś o właściwych proporcjach ekranu.
Jeśli ma to być też telewizor dla domowników to niestety musi być to panorama, zadbaj przynajmniej aby miało rozdzielczość FullHD i wejścia które
przydadzą się do podpięcia Amigi.

Pozdrawiam
[#7] Re: jaki tv lcd do amigi

@SzaryWilk, post #1

do amigi może być praktycznie każdy.:D :D
tylko do 500 modulator czeba.hipnoza
moje amiśe pracują na 32 cali lg rewelacyjnie.Tańczący banan
ale amiga zadowoli się praktycznie każdym stopa
do ami proponował bym monitorek. miałem z 1200 i było elegancko (nie pamiętam ale wabił się jakoś 1084:D)
[#8] Re: jaki tv lcd do amigi

@arek5087, post #7

Zamiast starego monitora produkowanego dwadzieścia lat temu lepiej kupić jakiś kineskopowy TV 14 calowy z wejściem EURO.
Nie będzie trzeba do A500 modulatora używać a i jakość obrazu będzie lepsza niż ma starym 1084.

Pozdrawiam
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem