[#1] WarpOS na OS 3.9
Witam

Po zainstalowaniu WarpOS (konfig jak w stopce A1200) i ponownym uruchomieniu pojawia sie komunikat o tym iz wykryto ppc.library klikam TERMINATE co zwiesza mi system . Oczywiscie po usunieciu PowerPC.library problem znika ale wtedy PPC staje sie bezuzyteczne .

Prosilbym o pomoc (lopatologiczna) .

Pozdrawiam

[#2] Re: WarpOS na OS 3.9

@PrzemasIII, post #1

Masz na początku s-s BPPCFix?

Pokombinuj też z ustawienia WarpOS, aby zmienna TERMINATE miała właściwą wartość.

[#3] Re: WarpOS na OS 3.9

@mailman, post #2

nie

[#4] Re: WarpOS na OS 3.9

@PrzemasIII, post #3

No to użyj tej komendy, ale tej z WarpOS.

No i TERMINATE

[#5] Re: WarpOS na OS 3.9

@mailman, post #4

wchodze w prefs-> warpos i zmieniam terminate na 1 lub 2 w obu przypadkach wynik ten sam zawieszenie systemu . . .

[#6] Re: WarpOS na OS 3.9

@PrzemasIII, post #5

A BPPCFix jest obecny?

[#7] Re: WarpOS na OS 3.9

@mailman, post #6

nie nie jest obecny

[#8] Re: WarpOS na OS 3.9

@PrzemasIII, post #7

To wrzuć do s-s komendę:

BPPCFix install

Choć wydaje mi się, że coś masz nie tak. Jaką masz wersję powerpc.library i czy na pewno nie masz ppc.library?

[#9] Re: WarpOS na OS 3.9

@PrzemasIII, post #7

Czołem.
Coś tam Ci posłem na maila. To nie jest mój tekst, tylko Zbyszka Mońko. Niestety nie pamiętam odnośnika do jego strony, ale pewnie się nie obrazi. Zawsze był porządnym Amigowcem. OK
Powodzenia.

[#10] Re: WarpOS na OS 3.9

@Kitech, post #9

dziekuje Wam za pomoc powalcze :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem