[#1] A500 SlowRAM
Sprzedałem na alledrogo SLOW RAM montowany pod klapką Amigi takie coś:
http://img210.imageshack.us/img210/864/foto003fg.jpg
No i cytuje:po zainstalowaniu rozszerzenia w ogóle się nie uruchamia (biały ekran, migająca dioda power).

Leo Why?Na mojej A500 pare lat temu działało ;/

[#2] Re: A500 SlowRAM

@muzyk, post #1

Wszystko ma prawo paść, szczególnie jak elektronikę pakuje się w woreczki foliowe/folie bąbelkowe (wyładowania elektrostatyczne).
Dlatego warto sprawdzać przed wystawieniem i pakować jak trzeba.
Ew. sprzedawać jako uszkodzone bez prawa zwrotu.
[#3] Re: A500 SlowRAM

@muzyk, post #1

Parę lat temu to jednak trochę czasu, trzeba było sprawdzić przed sprzedaniem czy działa.

Pozdrawiam
[#4] Re: A500 SlowRAM

@stachu100, post #2

Nie miałem jak sprawdzić,ponieważ nie posiadam Ami i nie znam nikogo kto ma.Wyjęta była z działającej Ami.

[#5] Re: A500 SlowRAM

@muzyk, post #4

Sprzedawać jako uszkodzone bez prawa zwrotu. A teraz zwrocić pieniążki kupującemu.
[#6] Re: A500 SlowRAM

@muzyk, post #1

Hmmm generalnie identyczny objaw miałem parę lat temu i też myślałem że to pamięć więc kupiłem inna i także lipa była. Okazało się że miałem coś z Ami nie tak obie pamiątki u znajomego śmigały więc może tu jest to samo. Tak czy siak jak nie miałeś możliwości sprawdzenia wypadało by oddać sianko:]

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem