[#1] OS 3.9 i CyberStorm PPC
Reinstaluje właśnie OS 3.9 i mam pytanie co najpierw instalować:

- BoingBagi (przynajmniej 1 i 2)
- MMCD
- Wsparcie dla PPC
[#2] Re: OS 3.9 i CyberStorm PPC

@alekc, post #1

w takiej kolejnosci jak kolega napisal :)

Ostatnia modyfikacja: 06.12.2010 08:36:47
[#3] Re: OS 3.9 i CyberStorm PPC

@PrzemasIII, post #2

Zastanawiałem się czy najpierw nie instalować wsparcia dla PPC a potem sterowniki Elboxu. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia?

Do tej pory korzystałem z WarpUp'a. Czy warto przejść na PowerUPa w konfiguracji Mediator + PPC + Voodoo?
[#4] Re: OS 3.9 i CyberStorm PPC

@alekc, post #3

W tym wypadku nie ma różnicy co najpierw zainstalujesz. A jeśli chodzi o WarpUP czy PowerUP, to lepszym rozwiązaniem jest WarpUP.
[#5] Re: OS 3.9 i CyberStorm PPC

@kmilota, post #4

Znaczy, jest więcej softu pod WarpUP, a co jest lepsze cieżko powiedzieć, ponoć PowerUP było stabilniejsze. Generalnie jednak ja bym zainstalował WarpUP + Warp 3D i będzie git. WarpUP ma emulację PowerUP, więc większość softu ruszy na nim bez problemu.

[#6] Re: OS 3.9 i CyberStorm PPC

@radzik, post #5

Dzięki za odpowiedzi. Czyli pozostaje praktycznie przy dotychczasowym setupie...
[#7] Re: OS 3.9 i CyberStorm PPC

@alekc, post #6

Pojawił mi się inny problem: z jakiegoś powodu cała zawartość katalogu Internet nie została zainstalowana. AWeb daje się zainstalować ale pozostaje kwestia stosu TCP/IP. Może mi ktoś podpowiedzieć co z tym zrobić?
[#8] Re: OS 3.9 i CyberStorm PPC

@alekc, post #7

Zainstaluj ręcznie.
[#9] Re: OS 3.9 i CyberStorm PPC

@alekc, post #7

Podczas instalacji OS3.9 Internet nie instaluje się. Musisz wybrać tę opcję w menu instalacji i zainstalować dodatkowo.

[#10] Re: OS 3.9 i CyberStorm PPC

@Kitech, post #9

Dzięki - zupełnie o tym zapomniałem. Wydawało mi się, że to się instaluje z automatu. Wszystko już mi śmiga pod 3.9 włącznie z siecią i Denebem.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem