[#23]
Re: Turbo ACA1230/28 64Mb
@MaveRick,
post #18
I tu MaveRick trafiłeś w sedno. Zarabiam około 350-420 funtów na tydzień. Przeglądałem ebay UK i nie było nic sensownego. Apollo nie chciałem bo czytałem że problematyczne są. Poza tym ACA ma tylko 2 kostki ramu po 32 MB, chyba 5ns (szkoda że nie dali jeszcze czegoś nowszego).
Dodam tylko że zarobek wydaje się w Polsce ogromny. Miałem 4 tygodnie po 410 ft, ale za wynajem domu, prąd, tel, opłaty za auto wychodzi 1100 ft miesiecznie. Dodam pracuje jeszcze 2 synów inaczej mieszkałbym w karawanie..
Wracając do tematu, rzeczywiście jestem "kolekcjonerem", bo pakuję się w antyka i tego chcę.. Zakupiłem w Amigakit

Naprawdę w UK inaczej patrzą na wszystko i nikt nie marudzi że Amiga nie jest na topie. Są ludzie którzy tym się zajmują i mają banana na gębie..
Zapewne kupie jak się trafi Amigę X1000, może i maca... Ale na razie odnawiam swoją pamięć, jak się to robiło na Amidze, jak się konfigurowało startup-sequence, jak się instalowało dyskietki na HDD itp,, tylko się zatkałem jak większość gier wywalało brak memory,, więc jakieś turbo trza było kupić...
Jak admin pozwoli napiszę recenzję do działu SPRZĘT. ACA 1230 / 56 MHz
Ostatnia modyfikacja: 17.12.2010 19:54:05
Ostatnia modyfikacja: 17.12.2010 20:02:53