[#1] MATT N-DO JOY - Co to jest ?
Witam

Ktoś rozszyfruje co to za urządzenie i do czego służy ?
W obudowie jest jeszcze gniazdo joya (nie widać na foto)

http://img535.imageshack.us/img535/3811/mattp.jpg

Produkcja: MATT

[#2] Re: MATT N-DO JOY - Co to jest ?

@Hubez, post #1

Wygląda jak na jakieś urządzenie, które dodaje dodatkowe przyciski, np te z pada. Jeśli ktoś próbuje uruchomić gre z CD32 na A1200 to może ona wymagać brakujących przycisków na konwencjonalnym joyu. Jednak niech lepiej ktoś się wypowie co miał styczność z tym urządzeniem lub słyszał o nim.

[#3] Re: MATT N-DO JOY - Co to jest ?

@Hubez, post #1

A może to jakiś moduł autofire? dla Joysticków które go nie mają
[#4] Re: MATT N-DO JOY - Co to jest ?

@Hubez, post #1

a tak ciezko wyslac emaila do MATT-a? Oni jeszcze istnieja i chyba calkiem niezle sobie radza w swojej niszy...
[#5] Re: MATT N-DO JOY - Co to jest ?

@ruberum_ignis, post #4

No ludzie, to jest przejściówka do podłaczenia joya do Nintendo. Nazwa N-DO Joy nie jest przypadkowa :D

Poza tym, Google nie gryzie:
http://www.matt.com.pl/oferta.php?nkategorie_kod=DAK&ntowary_id=1091&View=2&lang=pl&waluta=

Ostatnia modyfikacja: 17.01.2011 01:28:12
[#6] Re: MATT N-DO JOY - Co to jest ?

@OSH, post #5

Dzięki.

Widzę, że nawet mają je w ofercie jeszcze

[#7] Re: MATT N-DO JOY - Co to jest ?

@ruberum_ignis, post #4

Ha, ja do nich napisałem czy nie mają może joystickow SCORPION do amigi, odpisali że nie mają w tej chwili ale żebym się odezwał po 15.02 ciekawi mnie to, bo przydały by mi się do gierec, a zarazem jestem zaskoczony że jeszcze produkują takie gadgety :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem