[#181] Re: WHDLoad rejestracja w Polsce

@stachu100, post #180

Kluczyk dotarł. Serdeczne dzięki :)
Pozdrawiam

[#182] Re: WHDLoad rejestracja w Polsce

@dolek, post #181

Czy jest ktoś chętny na zrzutkę na ten soft? cene na stronie maja trochę kosmiczną (20euro to jak dla mnie na taki soft za dużo), ale zastanawiam się nad zakupem i może są tu osoby które też by się zrzuciły.
Jeszcze mam pytanie czy istnieje zakup 1 klucza i podziału go na kilka osób?
[#183] Re: WHDLoad rejestracja w Polsce

@cj grass, post #182

Nie istnieje taka mozliwosc.
Naprawde tacy biedni jestesmy, by zebrac o te pare zlotych? WHDLoad to swietny kawal softu na komputer, ktory w obecnych czasach na jego nadmiar nie cierpi. Uwazam, ze warto wydac na niego te 80 zl. i okazac autorowi wdziecznosc.

[#184] Re: WHDLoad rejestracja w Polsce

@frywolny_marian, post #183

popieram OK

[#185] Re: WHDLoad rejestracja w Polsce

@frywolny_marian, post #183

W moim przypadku (jak to nazwałeś) jestem biedny, mam więcej pomysłów na wydanie 80zl niż na dodatkowy program, który będę używał od święta... już bym wolał zainwestować w np kartę pamięci czy inny hardware...
Mój szacunek dla autorów wyceniam na kwotę 30-40zl i taki też fundusz mógł bym przeznaczyć na ten cel...
polska rzeczywistość...
dzięki za odpowiedź

Ostatnia modyfikacja: 17.06.2011 16:41:53
[#186] Re: WHDLoad rejestracja w Polsce

@cj grass, post #185

Przeciez bez klucza tez dziala. Tylko, ze trzeba chwilke dluzej poczekac przy uruchamianiu gry. Masz jakas gre, ktora go koniecznie wymaga (niewiele ich)?

(PS. Jestem szczesliwym posiadaczem oryginalnego klucza ;))

[#187] Re: WHDLoad rejestracja w Polsce

@jw_amigowiec, post #186

tak też oczekuję cierpliwie i ekran znika, i na tą chwilę pozostanę przy tej opcji Pozdrawiam (szczęśliwy posiadacz WHDLoad bez klucza :) )
[#188] Re: WHDLoad rejestracja w Polsce

@cj grass, post #185

Za 30-40 zł. niestety klucza nie kupisz choćbyś i stu chętnych do zakupu zbiorowego zebrał i pozostaje Ci czekać na odpalenie gry kilkanaście sekund. Autor i tak był bardzo wspaniałomyślny ograniczając tylko w taki sposób darmową wersję programu.

Ostatnia modyfikacja: 17.06.2011 17:18:35
[#189] Re: WHDLoad rejestracja w Polsce

@frywolny_marian, post #188

Na Amiga Revival był sprzedawany w promocyjnej cenie 8 funtów. Kupiłem, mieli mi dosłać (skończyły im się klucze na miejscu czy jakoś tak), ale jakoś zapomnieli (podobnie zresztą jak ja hehe). :)

[#190] Re: WHDLoad rejestracja w Polsce

@cj grass, post #187

Ależ te 80 zł to nie jest aż tak dużo. W tym miesiącu odkładasz sobie 40 zł - w następnym znów 40 zł no i ewentualne koszty dodatkowe - niech będzie te 10 zł. To za dwa lub trzy miesiące cieszysz się upragnionym kluczem.

Nie jestem graczo-maniakiem - ale zakupiłem sobie owy klucz i gram sobie od czasu do czasu, jak oczywiście mam czas wolny. A u mnie z tym czasem jest rożnie.

Tak więc - aż takie trudne do zrealizowania to nie jest. :)

[#191] Re: WHDLoad rejestracja w Polsce

@frywolny_marian, post #188

Niektóre slave'y bez klucza nie zadziałają lub są ograniczone (np. brak zapisu rekordów, stanów gry).

[#192] Re: WHDLoad rejestracja w Polsce

@mailman, post #191

Ano właśnie, sporo jest takich.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem