[#1] CDTV - Schemat Video Slot
Witam. W moim Amiga CDTV padł kiedyś Video Slot. Został wyjęty i wyrzucony. Dzisiaj po latach dokopałem się do komputera w piwnicy. Jako, że znam się trochę na elektronice, wpadłem na pomysł, aby samemu wykonać nowy Video Slot. Potrzebny mi jest jednak jego schemat. Czy ktoś dysponuje takim?

Pozdrawiam,
Feliks
[#2] Re: CDTV - Schemat Video Slot

@Feliks, post #1

rozpiska pinów w video slocie na płycie głównej jest na schemacie dostępnym na elektrodzie bodajże. Schematu karty wpinanej do video slotu tam nie widziałem, w każdym razie było jej kilka wersji, możesz poszukać tutaj: http://www.cdtv.org.uk/ ewentualnie skorzystać ze schematów z amigi 600/1200/cd32 , z tego co pamiętam były wykonane na tym samym układzie telewizyjnym.
[#3] Re: CDTV - Schemat Video Slot

@Maniu, post #2

A czy dysponujesz schematem płytki do w/w modeli? Bo moje poszukiwania w sieci były niestety bezowocne.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem