[#1] happynewyear96
K**wa NO NIE! NIIIIIIEEEEEEE !!!! K**WA !!!!

DZis sie zupelnie przypadkiem okazalo ze mam tego virusa, lecz nie mam zadnego programu antywirusowego poza taka pchelką safe. Na amikicie jest jakis antywirus virus_checker_ii i teraz pytanie czy on wyleczy wszystkie pliki tam by potem dzialaly ? Czy też oznacza ze musze stawiac system od nowa....majac juz jakiegos antywira dzialajacego w tle juz na samym poczatkku - i tu co mi polecicie i skad to moge sciagnac ?
[#2] Re: happynewyear96

@HanSolo, post #1

Hehehe, ale klimat. Zostaw sobie może plik z wirusem na pamiątkę. Kiedyś to będzie rarytas kolekcjonerski. ;)

Z tego co pamiętam to chyba wszystkie antywirusy sobie z nim radziły. Ja używałem VirusZ i VirusExecutor. Tego drugiego lubiłem, bo sobie sprawdzał czy jest nowa wersja bazy wirusów (biblioteka na Aminecie, hehe). Wtedy to było coś...

[#3] Re: happynewyear96

@HanSolo, post #1

Wykoďczyîem go VirusExecutorem.

[#4] Re: happynewyear96

@Olek, post #3

Niestety virus checker 2 z amikita jest do ... pupy - poprostu pliki wykonywalne nie dzialaja po usunieciu z nich virusa, system nie dziala juz na starcie otrzymuje guru, nawet jak dobije sie dalej to i tak kaplica....
Czeka mnie dzis dzika noc....ehhh
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem